Δήμαρχος Πάρου σε Κ. Μητσοτάκη: «Προτίθεμαι να δώσω χώρο και να συνεισφέρω στην ανέγερση νοσοκομείου στο νησί…» (Βίντεο)

11 Απριλίου 2019 20:59

Στη συνάντηση κατά την οποία είχαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο νησί, ο Δήμαρχος έθεσε στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη το ευαίσθητο θέμα της υγειονομικής κάλυψης των κατοίκων και των επισκεπτών της Πάρου δεδομένων των χρονιζουσών ελλείψεων και προβλημάτων στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Μάλιστα, ο κ. Κωβαίος δήλωσε ότι ο Δήμος και η παράταξή του προτίθενται να σταθούν αρωγοί στο εγχείρημα της ανέγερσης νοσοκομείου παραχωρώντας όχι μόνο χώρο αλλά και συνεισφέροντας με κάθε τρόπο ώστε το έργο να γίνει πραγματικότητα στη βάση ενός αναπτυξιακού μοντέλου συνεργασιών με ιδιώτες, φορείς, το κράτος, το Δήμο κ.ά, όπως επί παραδείγματι έγινε με το αεροδρόμιο.

Πράγματι, το ζήτημα της υγείας θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα υψίστης σημασίας για ένα νησί όπως η Πάρος. Όταν σε Πάρο και Αντίπαρο ο πληθυσμός των μόνιμων κατοίκων ανέρχεται σε 15.000 και κατά τη θερινή τουριστική περίοδο τα δύο νησιά πολλαπλασιάζουν τον πληθυσμό τους που αγγίζει τότε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, η ύπαρξη νοσοκομειακής μονάδας είναι πράγματι αναγκαία.

Ειδικότερα για την Πάρο, η οποία αποτελεί μεγάλο ευρωπαϊκό προορισμό με περαιτέρω αναπτυξιακές προοπτικές, η δημιουργία επαρκών υποδομών δημόσιας δωρεάν υγείας οφείλει να αποτελέσει στόχο για τον ίδιο τον τόπο, τους πολίτες του, τις νεότερες γενιές, τους επισκέπτες του, το παρόν και κυρίως το μέλλον του.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos