KOB Πάρου ΚΚΕ: Για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Πάρο

12 Απριλίου 2019 12:29

Σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του στο νησί μας, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:


• Για τα αιολικά πάρκα
Επιβεβαίωσε τη γνωστή πολιτική της ΝΔ που στηρίζει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους στις «χρυσοφόρες» δουλειές των ανεμογεννητριών και συνολικά τη πολιτική της για την απελευθερωμένη αγορά της ενέργειας, που θεωρεί την ηλεκτρική ενέργεια εμπόρευμα και όχι κοινωνικό αγαθό. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Τα νοικοκυριά να πληρώνουν όλο και ακριβότερα το ηλεκτρικό ρεύμα. Ο Κ. Μητσοτάκης «στρογγυλεύοντας» τη πολιτική του μίλησε για ανεμογεννήτριες μικρότερου ύψους.

Δεν μας είπε βέβαια αν μετά τις εκλογές στη περίπτωση που η ΝΔ μετέχει σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα, τι θα κάνει. Θα ακυρώσει τις υπάρχουσες αδειοδοτήσεις για την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων ή όχι ;
• Για το αεροδρόμιο (1)
Ξεκαθάρισε ότι το αεροδρόμιο Πάρου θα πρέπει να ενταχθεί στο δεύτερο κύμα παραχωρήσεων περιφερειακών αεροδρομίων. Επομένως χωρίς περιστροφές είπε ότι θα συνεχίσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και μάλιστα για ένα αεροδρόμιο που έχουν χρηματοδοτήσει ο ελληνικός λαός μέσω του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων και οι παριανοί πολίτες με τις εισφορές τους.
• Για το αεροδρόμιο (2)
Μέσα σε όλα τα άλλα μάθαμε ότι το αεροδρόμιο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη ΝΔ και τις προσπάθειες του Γιάννη Βρούτση! Μάλλον εκεί οφείλονται και τα πρόωρα εγκαίνια του αεροδρομίου με τη παρουσία του κυρίου Βρούτση!
Μπροστά στις επερχόμενες εκλογές του Μάη και τις βουλευτικές όποτε και να γίνουν, ο παριανός λαός ας βγάλει τα συμπεράσματα του και να διαπιστώσει ότι το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν το αστικό πολιτικό σύστημα είναι απέναντι στις ανάγκες του και τα προβλήματα του τόπου.
Αυτή η πολιτική θέλει αντιμετώπιση, θέλει ισχυρή αντιπολίτευση σε όλα τα μέτωπα από οποιαδήποτε θέση στο δήμο, την περιφέρεια, την ευρωβουλή. Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο και την περιφέρεια , η ψήφος στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές είναι η δική σου δύναμη, η δική σου φωνή, η δική σου αντιπολίτευση σε αυτή τη πολιτική.

ΚΟΒ Πάρου του ΚΚΕ 12-4-19

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos