Πάρος: Ξεκίνησε το έργο της αντικατάστασης πλακών στην περιοχή του Αγ. Νικολάου Παροικίας

20 Μαϊος 2019 19:48

Τεχνικές εργασίες αντικατάστασης πλακών στην περιοχή του Αγ. Νικολάου στην Παροικία ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας 20 Μαϊου

.
Το έργο, προϋπολογισμού 40.000 περίπου ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα μήνα οπότε και θα παραδοθεί στον παριανό λαό. Ένα έργο αναμφίβολα σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή του λιμανιού της Παροικίας το οποίο ενόψει μάλιστα της θερινής τουριστικής σεζόν καθίσταται απολύτως αναγκαίο.

Λόγοι πρακτικοί που σχετίζονται με την ομαλή και ασφαλή διέλευση των πεζών, παριανών αλλά και επισκεπτών του νησιού, αλλά και λόγοι αισθητικής σημασίας που αφορούν στον εξωραϊσμό της εικόνας της περιοχής πλησίον του λιμανιού, επέβαλαν την υλοποίησή του.

Καθώς το σημείο αποτελεί την πρώτη εικόνα «υποδοχής» για τους εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες που φθάνουν κάθε καλοκαίρι στην Πάρο ακτοπλοϊκώς, ενώ ταυτόχρονα επιβαρύνεται από κίνηση λόγω της αυξημένης διέλευσης πεζών, είναι εύλογο ότι θα έπρεπε να προσεχθεί ιδιαιτέρως.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos