Ευρωεκλογές 2019: ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ Πάρου - Αντιπάρου

22 Μαϊος 2019 17:51

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, αγαπητά μέλη της Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου, γνωρίζοντας ότι έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος στα νησιά μας, στοχάζομαι τις δυσκολίες που ανακύπτουν, γι’αυτό ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο του εκλογικού αντιπροσώπου στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου 2019.


Αγαπητοί κάτοικοι των νησιών μας, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι αυτές οι εκλογές είναι κομβικές για τη χώρα μας. Σας καλώ λοιπόν να δώσετε ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υπερψηφίζοντας το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Καμία ψήφος χαμένη!!!

Για οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίζετε ή για οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου ή να απευθύνεστε στους επόπτες ανά περιοχή:

Α. ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ: Γιάννης Βασιλόπουλος
Β. ΠΑΡΟΣ:
1. ΠΑΡΟΙΚΙΑ: Γιώργος Σκλαβούνος
2. ΝΑΟΥΣΑ: Παντελής Μπαφίτης
3. ΑΓΚΑΙΡΙΑ- ΑΛΥΚΗ: Κώστας Πούλιος
4. ΜΑΡΠΗΣΣΑ-ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ: Γιώργος Πούλιος
Γ. Γενική Εποπτεία Ευρωεκλογών: Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου & Κώστας Ροδίτης

Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Και το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να περιμένει. Αρχίζει τώρα! #Αξίζουμε_καλύτερα #Ευρωεκλογές2019

Η Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos