Δήλωση του Κώστα Ροκονίδα για το εκλογικό αποτέλεσμα

27 Μαϊος 2019 23:22

Είμαστε νικητές!


Δεν μπορεί παρά να αισθανόμαστε δικαιωμένοι με το εκλογικό αποτέλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο της Πάρου.

Η πίκρα της στιγμής ότι δεν κατακτήσαμε την απόλυτη πλειοψηφία, είναι ένα πρόσκαιρο συναίσθημα, που δεν μπορεί να μειώσει το μέγεθος της επιτυχίας της του εκλογικού μας ποσοστού και της πολιτικής ευθύνης που έχουμε απέναντι στο μισό του εκλογικού σώματος του νησιού μας, αλλά και απέναντι σε όλους εκείνους που ήθελαν να μας ψηφίσουν και άλλοι παράγοντες επηρέασαν την επιλογή τους.
Είμαστε περήφανοι και δικαιωμένοι γιατί κάναμε πράξη τη συσπείρωση και την συστράτευση πολλών ανθρώπων από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους ,που εκπροσωπούν τις ριζοσπαστικές δυνάμεις της τοπικής μας κοινωνίας.

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και όλους εκείνους που μας στήριξαν με κάθε τρόπο είτε με τη συμμετοχή τους στο συνδυασμό είτε με τη δουλειά τους δίπλα σε αυτόν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους νέους ανθρώπους που κατανοούν ότι αφουγκραζόμαστε τις δικές τους ανάγκες .

Το δικό μας όπλο ήταν η ξεκάθαρη πολιτική αντιπαράθεση και η επιμονή μας να απαντήσουμε στις πραγματικές ανάγκες του παριανού λαού, στην καθημερινότητά του και την προοπτική επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων του νησιού μας.

Αρνηθήκαμε να δημιουργήσουμε ψεύτικες προσδοκίες, είπαμε όχι στην εικονική πραγματικότητα και βρεθήκαμε απέναντι σε συμφέροντα, που είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα εκφράσουν τις απαιτήσεις τους προς τη δημοτική αρχή.

Δεν ενδώσαμε σε προκλήσεις και είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε στο μέλλον το δικό μας στοίχημα.

Ενωμένοι, συσπειρωμένοι και αισιόδοξοι θα διεκδικήσουμε μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο καλύτερες μέρες για μας, τα παιδιά μας και τον τόπο μας.

Πάρος 27-5-19

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos