Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Πάρος Στην Έκθεση «Posidonia Sea Tourism Forum 2019»

01 Ιουνίου 2019 13:43

Με το βλέμμα στραμμένο και στην ενίσχυση της κρουαζιέρας, ο Δήμος Πάρου συμμετείχε για δεύτερη φορά στην έκθεση τουρισμού «Posidonia Sea Tourism Forum 2019» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα κατά το διάστημα 28-29 Μαΐου 2019. Στο συνέδριο που οργανώθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης, με συμμετοχή 200 επαγγελματιών από το χώρο της κρουαζιέρας και της ναυτιλίας γενικότερα, οι εκπρόσωποι του Δήμου είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες επαφές με παράγοντες της ταξιδιωτικής αγοράς που δραστηριοποιούνται στο γιώτινγκ και στα θαλάσσια σπόρ.


Στο μεταξύ, την Πάρο, επισκέπτονται στις αρχές Ιουνίου δημοσιογράφος του έντυπου και διαδικτυακού περιοδικού NV Ουκρανίας και τετραμελής αποστολή από τη Ρουμανία: από τον τηλεοπτικό σταθμό Antena 1Ρουμανίας, το έντυπο και διαδικτυακό περιοδικό Capital και από τον όμιλο BurdaΡουμανίας (Περιοδικό Auto Motor Sport). Σκοπός του ταξιδιού είναι η προβολή των εμπειριών του θαλάσσιου τουρισμού και ειδικότερα του γιώτινγκ, σε κοινό ανώτερων εισοδημάτων, που συνήθως επισκέπτονται τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Την φετινή σεζόν για πρώτη φορά ένας tour operator της Ρουμανίας (Aerotravel) ενέταξε στα προγράμματα του την Πάρο, καθώς και την Νάξο. Η διοργάνωση και η υποστήριξη των ταξιδίων εξοικείωσης γίνονται από τις Υπηρεσίες ΕΟΤ εξωτερικού σε συνεργασία με αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείες, την τοπική Αρχή και τους επαγγελματίες τουρισμού.

analitis.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr