Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

27 Ιουνίου 2019 15:25

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 01-07-2019 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο:

Έγκριση πρακτικού των εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων για τον καθορισμό τρόπου χρήσης χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των γενικών βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 στα πολιτικά κόμματα για την προβολή τους.

Εισηγητής: Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος.

ΘΕΜΑ 2ο:

Έγκριση καταβολής επιχορήγησης ΣΑΤΑ στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πάρου για συντήρηση - επισκευή σχολικών κτιρίων.

Εισηγητής: Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών κ. Χαράλαμπος Μαλινδρέτος.

ΘΕΜΑ 3ο:

Έγκριση καταβολής επιχορήγησης ΣΑΤΑ στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πάρου για συντήρηση - επισκευή σχολικών κτιρίων.

Εισηγητής: Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών κ. Χαράλαμπος Μαλινδρέτος.

ΘΕΜΑ 4ο:

Λήψη απόφασης για την προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για εξεύρεση και μίσθωση ακινήτων για χώρους στάθμευσης στην Δημοτική Κοινότητα Νάουσας και ορισμός επιτροπής καταλληλότητας των προσφερόμενων ακινήτων.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Μαλαματένιος.

ΘΕΜΑ 5ο:

Λήψη απόφασης για την προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για εξεύρεση και μίσθωση ακινήτου για τοποθέτηση αιθουσών για την στέγαση του Γυμνασίου Πάρου στην Δημοτική Κοινότητα Πάρου και ορισμός επιτροπής καταλληλότητας των προσφερόμενων ακινήτων.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Μαλαματένιος.

ΘΕΜΑ 6ο:

Διαγραφή βεβαιωμένων τελών και προστίμων ακαθαρίστων εσόδων ετών 2007, 2012 - 2013 (παρ. 1δ και 2 του άρθρου 174 Ν.3463/2006).

Εισηγητής: κ. Χαράλαμπος Μαλινδρέτος.

ΘΕΜΑ 7ο:
Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. – 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Τσιμεντοστρώσεις Δήμου Πάρου».

Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρα Σαρρή – Παπακυρίλλου.

ΘΕΜΑ 8ο:

Λήψη απόφασης επί αιτήματος της Avaton Films V.S. για παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων & δημοτικών κτιρίων για την εξυπηρέτηση γυρισμάτων τηλεταινίας στη Πάρο.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Μαλαματένιος.

Ο Πρόεδρος

του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Βατίστας Ρούσσος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos