Θανάσης Μαρινόπουλος: Από τα λόγια στις πράξεις

25 Ιουλίου 2019 15:47

Δύο «τρομακτικές» τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων , ο ένας εκ των οποίων είναι αντιδήμαρχος και ο άλλος πρώτος σε ψήφους από την πλευρά της πλειοψηφίας στις πρόσφατες εκλογές, έλαβαν χώρα στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.


Με απόλυτη ειλικρίνεια και γενναιότητα ο μεν πρώτος δήλωσε για την περιοχή αρμοδιότητας του , την Νάουσα, ότι η κατάσταση που επικρατεί είναι ανεξέλεγκτη και ότι είναι βέβαιος πως κανένας δεν μπορεί να διορθώσει το χάος που επικρατεί και ότι θα καταντήσουμε χειρότερα από την Μύκονο , αν δεν είμαστε ήδη.

Και ο δεύτερος ,πάλι με ειλικρίνεια και γενναιότητα, ότι η κατάσταση που βιώνουμε στην Παροικιά είναι «μπάχαλο» αναφέροντας και συγκεκριμένα παραδείγματα.
Αν έχουν δίκιο, που μάλλον σε μεγάλο ποσοστό έχουν, πως θα χειριστεί η πλειοψηφία και ο δήμαρχος τα μελλούμενα, αν σημαίνοντα μέλη της παράταξης πιστεύουν στην αδυναμία ελέγχου και βελτίωσης της υπάρχουσας κατάστασης που βαίνει επιδεινούμενη.

Οι ίδιοι θα επωμιστούν την ευθύνη της διακυβέρνησης τα επόμενα τέσσερα χρόνια που σημαίνει ότι από την διαπίστωση με απλουστευτικό τρόπο και γενικά ,θα πρέπει να περάσουμε στις πράξεις και ειδικά, αφού γι αυτό υπερψηφίστηκαν , για να «επιμείνουν στην πράξη».

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τα πρόσωπα στις θέσεις των τεσσάρων αντιδημάρχων που μαζί με τον δήμαρχο θα σηκώσουν το μεγάλο βάρος με την ελπίδα και τις ευχές όλων μας ότι θα τα καταφέρουν όχι απλώς καλύτερα (γιατί δεν φτάνει) αλλά πολύ καλύτερα από τους προηγούμενους που κατά διαβολική σύμπτωση σε μεγάλο ποσοστό θα είναι οι ίδιοι.
Ίδωμεν ……………………………………………

Αν και όπως είπε ο Αλβέρτος «Ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα».

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΓ Η αντιπολίτευση όχι μόνο θα στηρίξει όποιες αποφάσεις και ενέργειες κρίνει σωστές αλλά θα φέρει και δικές της μελετημένες προτάσεις βελτίωσης των «κακώς κειμένων» που σίγουρα θα έχουν και πολιτικό κόστος.
Ξανά ίδωμεν…………………………………………………………

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos