Εκτύπωση αυτής της σελίδας

“Πράσινο φως” για τη δημοπράτηση των έργων συντήρησης οδικού δικτύου Πάρου - Αντιπάρου

29 Ιουλίου 2019 11:42

Το έργο είναι προϋπολογισμού 0,6 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Στην έγκριση των όρων δημοπράτησης του έργου “Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Πάρου – Αντιπάρου”, συνολικού προϋπολογισμού 619.987,60 ευρώ. προέβη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία εξουσιοδοτεί την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων για τη δημοπράτησή του.
Ειδικότερα, το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Πάρου και της Αντιπάρου. Περιλαμβάνει την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα, εργασίες καθαρισμού των τάφρων και των ερεισμάτων του οδικού δικτύου, καθαρισμού των οχετών για την απορροή των ομβρίων υδάτων και των ρεμάτων, άρση των καταπτώσεων, καθώς και αποκατάσταση επιφανειών σκυροδέματος, που έχουν υποστεί φθορές λόγω διάβρωσης οπλισμού στο γεφύρι στα Μάρμαρα Δ.Κ. Αρχιλόχου Πάρου.
Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Περιλαμβάνεται στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφερειακής αρχής, για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των μικρών νησιών, σε τμήματα που πρέπει να βελτιωθούν, με σκοπό την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr