Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιστολές με τη μορφή του εξαιρετικά επείγοντος προς το Δήμο Πάρου από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας…

09 Αυγούστου 2019 16:06

Τέσσερις επιστολές με ημερομηνία αποστολής 7/8/2019 και τη μορφή του εξαιρετικά επείγοντος, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοτική Κοινότητας Νάουσας κ. Γεώργιος Μπαρμπαρίγος προς υπηρεσίες του Δήμου Πάρου.


Λόγω αδυναμίας άμεσης παρέμβασης του Προέδρου της Δ.Κ., όπως ό ίδιος αναφέρει, καθώς τους τελευταίους μήνες οι αποφάσεις που αφορούν θέματα καθημερινότητας στη Νάουσα (π.χ. καθαριότητα), λαμβάνονται κεντρικά, ο ίδιος προβαίνει σε ενημέρωση των συμπολιτών του αναφορικά με το περιεχόμενο των επιστολών που απέστειλε προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πάρου.

Στην πρώτη, αιτείται την αντικατάσταση σωλήνων και σημάτων Κ.Ο.Κ. λόγω φθοράς, απέναντι από την είσοδο στην παιδική χαρά στο «σχολικό κήπο» και στην έξοδο του χώρου στάθμευσης οχημάτων Νάουσας.

Στην δεύτερη επιστολή, αιτείται την άμεση αλλαγή σημαίας που βρίσκεται στο ενετικό Κάστρο στο λιμάνι της Νάουσας.

Στην τρίτη, παρακαλεί για άμεση καθαριότητα του οδικού δικτύου από σκουπίδια, στον περιφερειακό Νάουσας από διασταύρωση Ξεροποτάματα έως Αη – Γιώργη (ξεν. Αρκουλή), από Νάουσα προς Σάντα Μαρία, από Νάουσα προς Αμπελά, από Νάουσα προς Κολυμπήθρες και από Νάουσα προς Αγ. Αποστόλους.

Στην τέταρτη, παρακαλεί για άμεσο πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr