Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Η απαξίωση των θεσμών έχει όρια και αυτά ξεπεράστηκαν

15 Οκτωβρίου 2019 15:39

έγκαιρα, από τον Αύγουστο με έγγραφο μας, έχουμε θέσει στο Δήμαρχο Πάρου Μ. Κωβαίο, το ζήτημα της στέγασης της Κοινότητας της Παροικιάς και της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπως και το θέμα της γραμματειακής τους υποστήριξης. Επίσης, τα επαναφέρουμε με ερωτήσεις σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ο Δήμαρχος βάση της νομοθεσίας είναι υποχρεωμένος για τη λύση τους.

Δυστυχώς μετά από δύο περίπου μήνες από την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής, μόλις πρόσφατα «λύθηκε» (;) μόνο το ζήτημα της γραμματειακής υποστήριξης της κοινότητας Παροικιάς.
Το στεγαστικό και στις δύο περιπτώσεις παραμένει άλυτο.

Η τακτική που ακολουθείται από τον Δήμαρχο απαξιώνει τους θεσμούς, προσβάλει τους κατοίκους της πρωτεύουσας του νησιού, προσβάλλει το μισό εκλογικό σώμα της Πάρου.

Η αντιμετώπιση του Δημάρχου αφήνει ερωτηματικά για το αν πρόκειται για ανικανότητα επίλυσης προβλημάτων ή για πολιτική εκδίκηση και προσπάθεια παρεμπόδισης της λειτουργίας της κοινότητας και των θεσμικών υποχρεώσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης ως δημοτικής αντιπολίτευσης, με προφανή σκοπό.
Ότι και αν συμβαίνει, είναι προσβλητικό για τους πολίτες και τους αιρετούς. Η πρόεδρος της Κοινότητας Παροικιάς είναι περιφερόμενη, το κοινοτικό συμβούλιο επίσης και η αντιπολίτευση χωρίς σημείο αναφοράς εξυπηρετούμενη σε ιδιωτικούς χώρους.

Καταγγέλουμε τη στάση του Δημάρχου στους κατοίκους της Παροικιάς και σε όλο τον παριανό λαό. Προειδοποιούμε ότι αν συνεχίσει αυτή την παρελκυστική τακτική και δεν προτείνει άμεσες λύσεις, με άλλους τρόπους θα διεκδικήσουμε το αυτονόητο.

Πάρος 14-10-19

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos