Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Εορτασμός της παγκόσμιας ημέρας ηλικιωμένων

16 Οκτωβρίου 2019 21:28

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων (1η Οκτωβρίου) πραγματοποιήθηκε στο νέο κτήριο του Κ.Η.Φ.Η. στη Νάουσα, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00 μία όμορφη εκδήλωση με κεράσματα, μεζέδες, άφθονο κρασί και ζωντανή νησιώτικη μουσική με την ορχήστρα του Νίκου Χατζόπουλου.


Η εκδήλωση κατέληξε σε νησιώτικο γλέντι που συνόδεψαν με την αφιλοκερδή παρουσία τους η κ. Σοφία Κεφάλα στο παραδοσιακό τουμπάκι και ο κ. Δημήτρης Αρβανίτης στην τσαμπούνα.

Την εκδήλωσηστην οποία παραβρέθηκαν περισσότεροι από 100 ωφελούμενοι με μέλη των οικογενειών τους, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Δημήτρης Αντιπαριώτης, ο Αντιδήμαρχος Πάρου κ. Βατίστας Ρούσσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανώλης Μαλαματένιος, η Τοπική Σύμβουλος της Κοινότητας Νάουσας κ. Εύη Αιγινήτου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρχιλόχου κ. Στρατής Χριστόφορος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας κ. Ελευθερία Μπαρμπαρήγου.

Τα μέλη του Κ.ΗΦ.Η και όλοι οι παραβρισκόμενοι πέρασαν μία αξέχαστη βραδιά με πολύ συγκίνηση, γλέντησαν, τραγούδησαν, ήπιαν και χόρεψαν μέχρι αργά ενώ οι εργαζόμενοι στο Κ.Η.Φ.Η είχαν ετοιμάσει πλούσια πεντανόστιμα πιάτα και κεράσματα που έκλεψαν την παράσταση.
Ευχαριστούμε τους πάντα πρόθυμους χορηγούς μας που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτής της ζεστής και ανθρώπινης εκδήλωσης, αφιερωμένης εξ ολοκλήρου στους απόμαχους της ζωής, τους Νίκο και Σταυριάννα Ζουμή από τον Ξυλόφουρνο, το κρεοπωλείο του κ. Δαβερώνα Αντώνη του Εμμανουήλ, το κρεοπωλείο του κ. Δαβερώνα Αντώνη του Ματθαίου και τους αδελφούς Μακρή από το εστιατόριο «Αχινός».

Τέλος ευχαριστούμε θερμά και τα μέλη του Κ.Η.Φ.Η. που παραβρέθηκαν, προσφέροντας και αυτά με τη σειρά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε υγεία, ευημερία, πάντα χαρές σε όλους και καλή αντάμωση στην επόμενη εκδήλωση του Κ.Η.Φ.Η. του Δήμου μας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr