Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μήλον της έριδος» το Πάρκο Πάρου σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου…

14 Νοεμβρίου 2019 16:29

Σε πεδίο έντονων διαφωνιών, αντιπαραθέσεων και λεκτικών διαξιφισμών μεταξύ μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου στις οποίες πήρε θέση και ο Δήμαρχος κ. Κωβαίος, «μετατράπηκε» η συζήτηση για το Πάρκο Πάρου σε πρόσφατη συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα, όταν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας υποστήριξαν ότι διαφωνούν με το καθεστώς λειτουργίας του Πάρκου, ο Δήμαρχος έσπευσε να τους «υπενθυμίσει» ότι οι ίδιοι λίγα μόλις χρόνια πριν, είχαν υποστηρίξει τον παρόντα τρόπο της λειτουργίας του, τρόπο με τον οποίο σήμερα διαφωνούν, διαφωνώντας ουσιαστικά με τον εαυτό τους!

Ο Δήμαρχος επισήμανε μέσα στη συνεδρίαση, ότι υπάρχουν αποδεικτικά τεκμήρια ότι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας είχαν υποστηρίξει στο παρελθόν μια εντελώς αντίθετη θέση. Το psts.gr σε επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο, τον κάλεσε να φέρει στο «φως» της δημοσιότητας τα εν λόγω τεκμήρια.
Ο κ. Κωβαίος, μετά την παρέμβασή μας, μας απέστειλε τα πρακτικά του Τοπικού Συμβουλίου της Νάουσας με ημερομηνία 1/2008, όπου έχουν καταγραφεί οι θέσεις τοπικών και δημοτικών συμβούλων για τη λειτουργία του Πάρκου.

Σας παραθέτουμε τα πρακτικά

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr