Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Τα του Kαίσαρος τω Kαίσαρι...

26 Νοεμβρίου 2019 14:12

Το κλειστό γυμναστήριο Παροικιάς στο Ζευλάκι μπαίνει στο τελικό του στάδιο. Η εξέλιξη αυτή μας χαροποιεί, όπως και όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού και ευχόμαστε το συντομότερο δυνατόν να παραδοθεί στην νεολαία της Πάρου και όχι μόνον, το σημαντικό αυτό έργο .


Για την ιστορία και μόνο και επειδή εμφανίζεται ο κάθε «πικραμένος» πολιτικός να διεκδικεί μερίδιο της επιτυχίας , να θυμίσουμε ότι το έργο είχε βαλτώσει για πολλά χρόνια και κατάφερε να «ξεμπλοκαριστεί» χάριν της πρωτοβουλίας του Θανάση Μαρινόπουλου και της ΚΔΕΠΑΠ, που μετέφεραν 400.000 ευρώ από το αποθεματικό στο Δήμο Πάρου, παρά τις αρχικές ενστάσεις του Δημάρχου.

Στη συνέχεια με τη βοήθεια ανθρώπων του ΑΟΠ, την συμβολή του Βαζαίου Πετρόπουλου και των εργαζομένων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου ολοκληρώθηκαν τα επόμενα βήματα, ώστε όταν βγήκε το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ» από την προηγούμενη κυβέρνηση, να έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσουμε τα υπόλοιπα 600.000 ευρώ.

Σε τελική ανάλυση όλα είναι χρήματα των πολιτών και υποχρέωση των αιρετών είναι να λειτουργούν σωστά, όπως έπραξαν οι προαναφερόμενοι και όχι να εμφανίζονται για φωτογραφήσεις οι ευκαιριακοί καπηλευτές. Παράλληλα υπενθυμίζουμε τις ενέργειες που έχουν ξεχαστεί από τον Δήμαρχο για την δημιουργία περιφερειακού δρόμου που θα εξυπηρετεί το Κλειστό και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο αγροκήπιο Νάουσας που έχει παραπέμψει στις καλένδες.

Επαναλαμβάνουμε ότι χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την είσοδο του κλειστού στο Ζευλάκι Παροικίας στην τελική ευθεία και θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο την υλοποίηση του στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Πάρος 25-11-2019

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos