×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 - Psts.gr

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής υπηρεσίας βροχερό προβλέπεται το σκηνικό για το τριήμερο από 1 έως 3 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσης διαπράχθηκαν 12 απόπειρες ανθρωποκτονίας, έναντι 6 που είχαν καταγραφεί το 2012.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την συγκυρία που διανύει η χώρα μας και τον ρόλο του τουρισμού γενικά, αλλά και στο Ν. Αιγαίο ειδικότερα, παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου στην εισήγηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 18:22

Δήλωση υποψηφιότητας Χρήστου Ευστρατίου

Με την ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, συστρατεύεται ο σύμβουλος της

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Μετά από μια χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία, υπό την αυτονόητη συνεχή πίεση από πλευράς Δήμου, δόθηκε η απαιτούμενη έγκριση των τευχών δημοπράτησης από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κλήρωση για τα μπαράζ του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Στην κληρωτίδα μπήκαν πέντε ομάδες:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Κυκλάδων όπως τα ανακοίνωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων έχουν ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για τον καθορισμό των τελών λειτουργίας των υδατοδρομίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 11:06

Μαθητική συναυλία απόψε στη Νάουσα

Η Δημοτικη Σχολή Μουσικης Πάρου σας προσκαλεί στην μαθητική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos