Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 - Psts.gr

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τη Δευτέρα 05/01, με κύρια χαρακτηριστικά την σημαντική πτώση της θερμοκρασίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 15:17

Υποψηφιότητα Λιλής Αγγελοπούλου

Την κρισιμότερη στιγμή από την μεταπολίτευση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Πάρου Αντιπάρου εύχεται στους συμπατριώτες μας το 2015 να είναι χρόνος δημιουργίας, ψυχικής ανάτασης, οικογενειακής γαλήνης και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 15:11

Διακομιδή 27χρονης από Νάξο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε σήμερα,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιμετωπίσιμη θεωρεί πλέον μια έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ η γερμανική κυβέρνηση, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» και κάνει λόγο για ριζική αλλαγή πορείας του Βερολίνου στο θέμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα οι έρευνες στο σπίτι που έμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός, στην περιοχή Αγιασμόθι στην Ανάβυσσο, μέσα στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε και ρουκέτα, ενώ το μεσημέρι ο μέχρι χθες καταζητούμενος αρχιτρομοκράτης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνε σαράντα και πλέον χρόνια. Μια μέρα καταφθάνει στα Ανώγεια η γερμανική τηλεόραση για να κάνει μια εκπομπή για την κρητική μουσική. Ζητούν από τον Ψαραντώνη να παίξει τη λίρα του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα φορτηγό πλοίο που έφερε κυπριακή σημαία βυθίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ανοικτά των ακτών στο βορειοανατολικό άκρο της Βρετανίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να βάλουν πλάτη στη ρωσική οικονομία, που δοκιμάζεται μετά το ξέσπασμα της κρίσης στην Ουκρανία και κορυφώνεται με την κατρακύλα της τιμής του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos