×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956
Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Στo Brussels Group (BG), δηλαδή στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των επικεφαλής των θεσμών και της ελληνικής ομάδας συμβούλων, μεταφέρεται σήμερα η συζήτηση για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων και των μέτρων που προτείνει η κυβέρνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 1:34 σε κοντινή απόσταση από την Κάσο, στα 342 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις τρεις τα ξημερώματα της Κυριακής, το ρολόι γυρίζει μια ώρα μπροστά μεταφέροντας τον χρόνο σε θερινή... διάσταση. Πότε καθιερώθηκε ο θεσμός της θερινής ώρας στην Ελλάδα και ποιοι ήταν οι λόγοι πίσω από αυτό;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων της μοιραίας πτήσης του Airbus A320 άρχισε προσφέρει η εταιρεία χαμηλού κόστους Germanwings.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νεαρός πιλότος που πιστεύεται ότι προκάλεσε σκοπίμως τη συντριβή του Airbus A320 της γερμανικής εταιρείας χαμηλού κόστους Germanwings στις γαλλικές Άλπεις είχε πει ότι κάποια μέρα θα έκανε "κάτι που θα άλλαζε όλο το σύστημα" και ότι "όλος ο κόσμος θα μάθαινε το όνομά του και θα το θυμόταν", υποστήριξε μια πρώην σύντροφός του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Μπιλντ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σύνθημα του 19ου αιώνα, «καμία φορολόγηση χωρίς εκπροσώπηση», μεταλλάσσεται σε «καμία εκπροσώπηση χωρίς διαβούλευση», με τη βοήθεια όλο και περισσότερων και όλο και πληρέστερων ηλεκτρονικών εργαλείων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos