Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Φολέγανδρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Νάξου 57, 81χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μάριο Λικάφι κατάφερε να κερδίσει και τους 4 coaches στην τελευταία audition του «The Voice 2».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 18:39

Πρόγραμμα του "Πάσχα στον Πρόδρομο"

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤH

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό που δεν πέτυχαν πολιτικές δεκαετιών κατόρθωσε ένα σατιρικό σκετσάκι της γερμανικής τηλεόρασης: να αποδομήσει τη γερμανική επιχειρηματολογία για τα μέτρα λιτότητας και τους χειρισμούς για τις πολεμικές αποζημιώσεις και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη της Γερμανίας για την ανείπωτη τραγωδία του Διστόμου το 1944.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την επίλυση δύο σημαντικών και φλεγόντων προβλημάτων, διεκδίκησε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 16:51

Επιδείνωση του καιρού τη Μ. Δευτέρα

Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν κυρίως τις βραδινές ώρες θα είναι ο καιρός την Μ. Δευτέρα στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην άκρη των Κυκλάδων, ολάνθιστη και αναγεννημένη αυτή την εποχή, η Αμοργός ξελογιάζει όχι μόνο με τη φυσική ομορφιά της, αλλά και με τα ιδιαίτερα αναστάσιμα έθιμά της, που έχουν τις ρίζες τους πολύ πίσω και από τη βυζαντινή περίοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 12:09

Διακομιδή 74χρονου από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Πάρου, στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ" Ν.Π. 10989, 74χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέβαιος για την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές μέσα στις επόμενες ημέρες εμφανίζεται ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, κατά την διάρκεια επεισοδίων, που ξέσπασαν αργά το βράδυ του Σαββάτου έξω από το Πολυτεχνείο και στην γύρω περιοχή.Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν περίπου 20 άτομα έβαλαν φωτιές σε δύο κάδους στην οδό Πατησίων, στην συμβολή με την οδό Τοσίτσα και προξένησαν φθορές σε στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos