Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο αδόκητος θάνατος του 58χρονου άνδρα από την Πάρο ο οποίος ξεψύχησε μέσα στο ελικόπτερο κατά τη διακομιδή του στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη 19 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, με την παρουσία από πλευράς μας των Γιάννη Ραγκούση, Βασιλείου Καρποδίνη, Μάνιας Αμπατζή, Παναγιώτη Σιούνα και από πλευράς ΥΠΑ των στελεχών των επιμέρους υπηρεσιών της που εμπλέκονται με τη δημιουργία των προσωρινών εγκαταστάσεων εδάφους του νέου αεροδρομίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την αναγγελία 27/5/15 του θανάτου του επί μακρόν διευθυντή και μετέπειτα προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου Αναστασίου Κυλάκου το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου με ομόφωνη απόφασή του σε έκτακτη, για τον σκοπό αυτό, συνεδρίαση του αποφάσισε:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίθουν το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα από σχόλια για τον άδικο χαμό του συμπολίτη μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τουριστική αγορά υπάρχει ένα μεγάλο θέμα με τις πτήσεις σε διάφορα αεροδρόμια της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας το Σάββατο 30/5/15 στην Πλατεία Παπά Γιώργη Στάμενα στη Μάρπησσα της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε, η πολύωρη συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του Νεωρίου και των εργαζομένων, κατόπιν της πρωτοβουλίας που ανέλαβαν οι τοπικοί φορείς, με αντικείμενο την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες εβδομάδες η επιχείρηση, εξ αιτίας τη μη ικανοποίησης των αιτημάτων που έχουν θέσει οι εργαζόμενοι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για ζήτημα που απασχολεί το νησί Αμοργός του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου, αναλογιζόμενος την αναγκαιότητα της εκπόνησης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης με έμφαση στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Πάρου συνεργάζεται με το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για λογαριασμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos