Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Κοινή δήλωση των συμμετεχόντων σε ανοιχτή, ευρύτατη σύσκεψη των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, σήμερα, Τετάρτη, 1η Ιουλίου 2015:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια μουσική παραδοσιακή βραδιά στον ειδυλλιακό, πευκόφυτο χώρο του Συλλόγου Καμαρών, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΔΕΠΑΠ και του Συλλόγου για την πραγματοποίηση πανηγυριού το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την προστασία των καταναλωτών, ανακοινώνει επισταμένους ελέγχους όσον αφορά την πολιτική τιμολόγησης σε προϊόντα πρώτης ανάγκης και καύσιμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου έχει προγραμματίσει την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 και ώρα 19:30 ανοιχτή εκδήλωση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικιά, με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Επικρατείας κ. Βασίλη Οικονόμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 11:44

Β΄ Ενδοκυκλαδικοί Αγώνες Ανάπτυξης

Με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών από τους συλλόγους του ΑΟΠάρου, του ΑΟΜυκόνου, του Ναξιακού και του Ήφαιστου Σαντορίνης διεξήχθη στην Πάρο ο Β΄ Ενδοκυκλαδικός αγώνας ανάπτυξης για αθλητές των κατηγοριών ΠΠ-ΠΚ Β΄ και ΠΠ-ΠΚ Μίνι.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με στεφάνια από ελιά και παραδοσιακά ρακόμελα υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμοργού, τους αγωνιζόμενους ιστιοπλόους του πρώτου σκάφους JINETERA (NOTK), με κυβερνήτη τον Γιάννη Κοψιδά, που «πήρε την κανονιά» στα Κατάπολα της Αμοργού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

΅Επιβεβαίωσαν τον κοσμπολιτίκο χαρακτήρα τους οι αγώνες δρόμου της Φολεγάνδρου, καθώς οι νικητές των τεσσάρων αγώνων είναι από τη Νορβηγία, την Ιαπωνία, την Ελβετία και τη Σουηδία. Συγκεκριμένα στα 13 χιλιόμετρα του extreme αγώνα που ξεκινά από το Καραβοστάσι, διασχίζει σχεδόν όλη τη Φολέγανδρο και καταλήγει στην Πούντα της Χώρας στους άντρες νικητής αναδείχτηκε ο Νορβηγός Eikrem Simon, στις γυναίκες η Ελβετιίδα Novarova Alena.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Nέα τηλεδιάσκεψη στις 18:30 (ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιήσει το Eurogroup για να συζητήσει σχετικά με την ελληνική κρίση, γνωστοποίησε ο πρόεδρός του Γερούν Ντάισελμπλουμ με ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
Συνεδριάζει εκ νέου το Eurogroup για την ελληνική πρόταση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ουρές ταλαιπωρίας και απόγνωσης έξω από τα παρά κάτι 1.000 υποκαταστήματα τραπεζών σχηματίζουν από πολύ νωρίς το πρωί οι συνταξιούχοι που δεν διαθέτουν κάρτα ανάληψης προκειμένου να πάρουν τα 120 ευρώ από τις συντάξεις τους.
Με αλφαβητική σειρά οι συνταξιούχοι στις τράπεζες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ ενδιαφέροντα - και σε ορισμένες περιπτώσεις περίεργα - είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για το ενδιαφέρον Ελλήνων και Ευρωπαίων για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα, όπως φανερώνουν τα στοιχεία αναζητήσεων της Google.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos