Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Με την εξαιρετική 4η θέση στα 80 μέτρα της Μαρίας Νάζου επέστρεψε η ομάδα των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α΄ από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πρόκειται για την υψηλότερη διάκριση που έχει πετύχει ποτέ αθλητής του ΑΟΜυκόνου στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα από την ίδρυση του τμήματος στίβου το 2009 μέχρι σήμερα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

"Οι αγώνες μας για προάσπιση της νησιωτικότητας, αν δεν έχουν ήδη αποδώσει καρπούς, θα συνεχιστούν όχι μόνο αμείωτοι αλλά θα ενταθούν και θα σταματήσουν μόνο όταν θα έχουμε καλύψει επαρκώς τις ειδικές συνθήκες της νησιωτικής Ελλάδας"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραδοσιακούς χορούς από τα Δωδεκάνησα και τη Θράκη, με τις αντίστοιχες τοπικές φορεσιές, θα παρουσιάσει ένα νέο χορευτικό συγκρότημα, στην πρώτη του εμφάνιση, τo Σάββατο 18 Ιουλίου, ώρα 21:00, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα ξεχωριστό Σαββατόβραδο απόλαυσαν εκατοντάδες Παριανοί και επισκέπτες του νησιού που παραβρέθηκαν στην αναβίωση της πεζότρατας στην παραλία της Ζωοδόχου Πηγής. Άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πάρου, η Δημοτική Κοινότητα Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. αγκαλιάστηκε θερμά από τους παραβρισκόμενους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρακαλούμε την Πέμπτη 16-7-2015 ώρα 12.00' να προσέλθετε σε επείγουσα συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 10032, 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερα σενάρια για την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα και τρία μαθήματα από την ελληνική κρίση παρουσιάζει ανάλυση του Just Jobs Network, ενός αμερικανικού ινστιτούτου που επικεντρώνεται στην απασχόληση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρχισε, σε κοινή συνεδρίαση των τεσσάρων αρμόδιων επιτροπών της Βουλής, η συζήτηση, με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση με τους δανειστές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε ο διευθύνων σύμβουλος της Nintendo, Σατόρου Ιβάτα σε ηλικία 55 ετών, ο οποίος έπασχε από καρκίνο. Η Nintendo εξέδωσε μια σύντομη ανακοίνωση ότι ο Iwata πέθανε την Κυριακή, ενώ η ομάδα του PlayStation τον αποχαιρέτησε μέσα από το Twitter λέγοντας: «Σε ευχαριστούμε για όλα, κ. Ιβάτα».

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η μεξικανική κυβέρνηση δημοσιοποίησε ένα βίντεο που δείχνει τον βαρόνο των ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν να δραπετεύει από το κελί του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos