Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Ιαμβικά ηχήματα από την Αρχιλόχεια μετρική στη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλείσθε την 23η Ιουλίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β' 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 22η Ιουλίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν χθες (16.07.2015) το μεσημέρι στη Δημοτική Ενότητα Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, δυο ημεδαποί ηλικίας 29 και 60, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δράστης οδηγώντας κλεμμένο φορτηγό προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατέλειψε το σημείο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Πάρου συμμετέχει με την υπ' αρίθμ. 213/2015 απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου στην Κοινωνική Σύμπραξη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενώπιον του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από χθες επισήμως, με την έγκριση του Εurogroup και του διοικητικού συμβουλίου του ΕSΜ, ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης για το νέο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον δεκατρία άτομα έχασαν τη ζωή τους στην πόλη Νταματούρου της Νιγηρίας, την Παρασκευή, σε τρεις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκαν από νεαρά κορίτσια, τα οποία παρίσταναν κατοίκους της περιοχής, που προετοιμάζονταν για τον εορτασμό της μουσουλμανικής εορτής Εϊντ αλ-Φιτρ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την περασμένη Τρίτη, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι και ο Ιρανός ομόλογός του Τζαβάντ Ζαρίφ συνομολόγησαν στη Βιέννη την ιστορική συμφωνία που φιλοδοξεί να τερματίσει τη διαμάχη για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos