Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Να κατέβει άμεσα το πανό που έχει αναρτηθεί στην πρόσοψη του κτηρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε την Tρίτη 7-7-2015 ώρα 12.00' να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Γραφεία Διαβατηρίων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, καθορίζεται για το προσεχές Σαββατοκύριακο, ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μήνυμα - παρέμβαση υπέρ του «Ναι» στο επικείμενο δημοψήφισμα της Κυριακής προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περιδίνηση μπαίνει η συμπολίτευση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στη Βουλή καθώς η απόφαση για δημοψήφισμα και οι εξελίξεις που πυροδότησε (ρήξη με εταίρους, κλείσιμο τραπεζών, capital controls) αναγκάζουν πολλά στελέχη της συμπολίτευσης σε δεύτερες σκέψεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Έλληνες επιλέγουν το μέλλον τους, δηλώνει ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μ. Σχοινάς, επισημαίνοντας ότι οι συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και δανειστών παγώνουν μέχρι το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελλάδα δεν θα βγει από την ευρωζώνη, διότι μία τέτοια αποτυχία θα ήταν πολύ σοβαρή για την Ευρώπη, δηλώνει ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο η Αθήνα να γίνει "το δικό μας Σαράγεβο".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μεντχάρ Αμπντάλα, έφορος αιγυπτιακών αρχαιοτήτων, γελάει ενθυμούμενος την «κατάρα του Τουταγχαμών» καθώς καθαρίζει ένα κτέρισμα από τον ταφικό θάλαμο του αγοριού - βασιλιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 14:20

Δημοσκόπηση GPO: "Ναι" 43,3% - "Οχι" 39,3%

Μεγάλη διαφορά υπέρ του "ναι" δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας GPO που διενεργήθηκε για λογαριασμό της τράπεζας BNP Paribas ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos