Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Η Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου έχει θέσει σε λειτουργία για το κοινό τον ανελκυστήρα της ανακαινισμένης Ιεράς Μονής Ουρσουλινών, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση στο Κάστρο της Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» για ένατη χρονιά φέτος, ανοίγει την αγκαλιά του αλλά και ...την όρεξη σε όσους αγαπούν τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και τις νησιωτικές γιορτές. Ανοίγει και τα φτερά του επίσης για να φτάσει πιο μακριά από τις Κυκλάδες στην υπόλοιπη Ελλάδα. Και ακόμη πιο μακριά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυτή η σχέση κρατάει χρόνια...Η αδελφική σχέση ανάμεσα στις δύο «Νάουσες» που ξεκίνησε το 1993 συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Ξεκίνησε δειλά-δειλά ανάμεσα στον «Πυρσό» Νάουσας Ημαθίας και στο Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «Νάουσα Πάρου» με κοινές εκδηλώσεις και επισκέψεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 19-07-2015 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης ένας 69χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε με σκοπό την πώληση ποσότητα καπνού βάρους 500 γραμμαρίων, χωρίς ειδική ταινία φορολόγησης. ο λαθραίος καπνός κατασχέθηκε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι λυπηρό αλλά ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μιας πολύ συγκεκριμένης νοοτροπίας, το θράσος και η αμετροέπεια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου, στηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες και προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες τους, αποφάσισε να προβεί στην έκδοση Δημοτικής Κάρτας Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

26 & 27 Ιουλίου στον Κώστο της Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι Πάρου στο λιμάνι Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν.Ν. 62, 80χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos