Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/07/2015 και ώρα 11:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 21-07-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 27χρονος ημεδαπός, γιατί βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει αγαπημένες κομεντί των δεκαετιών 50' - 60' σε μουσεία του δικτύου του. Συγκεκριμένα, στους υπαίθριους χώρους του Μουσείου Βιομηχανικής Ελαιουργίας, στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου, του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη, του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο της Τήνου, του Μουσείου Μετάξης στο Σουφλί και του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης στη Δημητσάνα, θα προβληθούν, ταυτοχρόνως, ταινίες που άφησαν εποχή και αξίζει να ξαναθυμηθούμε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, μαζί με 19 ακόμη βουλευτές της Ν.Δ. κατέθεσαν στη Βουλή ερώτηση με τίτλο «Διαφθορά και το ήθος της «πρώτης φορά Αριστερά».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 21-07-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας μη νόμιμος 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε μαχαίρι με λάμα μήκους -23- εκατοστών και σύμφωνα με σχετική καταγγελία απείλησε 41χρονο ημεδαπό, με αφορμή μεταξύ τους οικονομικές διαφορές. Το μαχαίρι κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (21.07.2015) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 25χρονος υπήκοος Ιταλίας, κατηγορούμενος για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στροφή σε σχέση με τις δικές του θέσεις θα κάνει ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, καθώς την Παρασκευή στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος θα προτείνει την προσφυγή σε εκλογή νέου προέδρου από τη βάση του κόμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη σε δασική έκταση. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 23 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 2 πυροσβετικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγες μέρες και μερικές βόλτες στην Τήνο είναι αρκετές για ν' αγγίξεις και να θαυμάσεις ό,τι ομορφότερο δημιουργούν τ' ανθρώπινα χέρια με την πρώτη ύλη: μάρμαρο και μέταλλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην ανακοίνωση ότι η Παγκόσμια Τράπεζα υποσχέθηκε να ξοδέψει μέχρι και 2,1 δις δολάρια για να ξαναχτίσει το νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας που έχει καταστραφεί από τους μαχητές της Μπόκο Χαράμ προέβη χθες η προεδρία της Νιγηρίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos