Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Παρ.6 άρθρο 75 ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κώστου προσκαλεί τα μέλη του Συμβουλίου σε τακτική συνεδρίαση στις 29 / 7 / 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.30 μ.μ. στο Τοπικό Κατάστημα, για συζήτηση και γνωμοδότηση στο παρακάτω θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επιδιώκοντας τη βέλτιστη δυνατή κάλυψη των αναγκών των πολιτών συντονίζει, ως επικεφαλής εταίρος των Κοινωνικών Συμπράξεων του Νομού Κυκλάδων και του Νομού Δωδεκανήσου για τις Περιφερειακές Ενότητες Καλύμνου & Καρπάθου την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Επιπλέον, συμμετέχει ως εταίρος στις Κοινωνικές Συμπράξεις Ρόδου και Κω με επικεφαλής τους Δήμους Ρόδου και Κω.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου, η ΚΔΕΠΑΠ και η Δημοτική Κοινότητα Αρχιλόχου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» σας προσκαλούμε στη μουσική βραδιά που διοργανώνουμε, με αφορμή τη Πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος που βρίσκεται στο χωριό μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν πρώτες πρωινές και πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές η υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 42χρονου καπετάνιου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στην αυλή φιλικού του σπιτιού στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, στις 8 Δεκεμβρίου 2014, γεγονός και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που ξαναρχίζει στην Αθήνα επικεντρώνουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα στον τόπο που θα πραγματοποιούνται οι συναντήσεις θεσμών και ελληνικής πλευράς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πολιτισμός προσπαθεί, για άλλη μια φορά, να σταθεί στα πόδια του στην εποχή των capital controls. Και διάφοροι φορείς, κυρίως κρατικοί, αλλά και ιδιωτικοί, επιλέγουν μια πολιτική που θα βγάλει τον κόσμο από τα σπίτια του, μειώνοντας με διάφορους τρόπους το κόστος της εξόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τρία προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του μισού δισ. ευρώ ολοκληρώθηκε η έβδομη αξιολόγηση του κυπριακού προγράμματος οικονομικής προσαρμογής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φουντώνει η ένταση στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, με το πρώτο θερμό διασυνοριακό επεισόδιο μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων και μαχητών του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) από την αρχή της κρίσης στη Συρία να σημειώνεται λίγες ημέρες μετά το μακελειό στο Σουρούτς και τις επιθέσεις του PKK κατά Τούρκων αστυνομικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos