Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τοτόμη Πρωτονοτάριο, επισκέφθηκαν σήμερα τους 85 πρόσφυγες από τη Συρία, που φιλοξενούνται στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν χθες (24.07.2015) στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Τήνου, δυο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 36 και 48 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ξιχνιάστηκαν, από το Αστυνομικό Τμήμα Μήλου, συνολικά έξι (6) περιπτώσεις φθορών σε εκκλησιαστικούς χώρους και φάρο στα νησιά Κίμωλο και Πολύαιγο, καθώς και τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών, επίσης, από εκκλησιαστικούς χώρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανάγκη της φορολογικής αποκέντρωσης ως απαραίτητης διαδικασίας για την ωρίμανση του πολιτικού συστήματος όσο και του εκλογικού σώματος, η οποία συνιστά "προαπαιτούμενο" για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση, επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στην ομιλία του, στην ημερίδα που διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, στο ξενοδοχείο «Rodos Palace», με θέμα «Φορολογική Διοίκηση – Προκλήσεις Φορολογικών Μεταρρυθμίσεων», με βασική ομιλήτρια την γενική γραμματέα δημοσίων εσόδων κ. Αικατερίνη Σαββαΐδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη χθες (24.07.2015) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, μια 43χρονη υπήκοος Κένυας κατηγορούμενη για εισαγωγή στην Ελληνική επικράτεια ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκυκλη μοτ-τα, που οδηγούσε 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ. αυτ-το, που οδηγούσε ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ανωτέρω οδηγού της μοτ-τας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα ιδιότυπο εσωκομματικό «μπρα ντε φερ» μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του τέως υπουργού της κυβέρνησής του, Παναγιώτη Λαφαζάνη, βρίσκεται σε εξέλιξη, τη στιγμή που το Μέγαρο Μαξίμου αναπτύσσει ιλιγγιώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων εντός του ασφυκτικού πλαισίου των περίπου 20 ημερών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρωινό του Σαββάτου ήταν διαφορετικό στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου. Κι αυτό γιατί υπήρχε μια ξεχωριστή πρόταση από το θέατρο Νο της Ιαπωνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας, Αστον Κάρτερ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ιρακινού Κουρδιστάν, Μασούντ Μπαρζανί, χθες, δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του στο Ιράκ, η οποία στοχεύει, κατά κύριο λόγο, στην επαναξιολόγηση όλων των μεθόδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, προκειμένου να συντριβεί το «Ισλαμικό Κράτος».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με περίπου 300 συλλήψεις μελών του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), του PKK και αριστερών οργανώσεων (DHKP-C) από την αντιτρομοκρατική απάντησε η Τουρκία στα διάφορα περιστατικά ένοπλης βίας στη νοτιοανατολική Τουρκία και στο θερμό επεισόδιο στο Κιλίς με τις δυνάμεις του ISIS.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos