Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Αν η όσφρηση είναι η αίσθηση που συνδέεται περισσότερο με τα κέντρα του εγκεφάλου όπου αποθηκεύονται οι αναμνήσεις, η αλληλένδετη με αυτήν αίσθηση της γεύσης είναι εκείνη που μας ταξιδεύει: στα καλοκαίρια των παιδικών μας χρόνων, στα πιο αγαπημένα νησιά, στις καλύτερες στιγμές των διακοπών – εκείνες πλάι στη θάλασσα, με ούζο στο ποτήρι και φρέσκο ψάρι μισοφαγωμένο στο πιάτο και τον ήλιο να δύει στο background.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε συνεδρίαση, στις 30/7/2015 ημέρα Πέμπτη και ωρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν έχουν περάσει ούτε τριάντα λεπτά από την περισυλλογή των απορριμμάτων από το απορριμματοφόρο του Δήμου Πάρου και η απόλυτη ανευθυνότητα και ασυνειδησία ξετυλίγεται καρέ – καρέ στο βίντεο που ακολουθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί ο Τομ Χάνκς να μην πήρε μέρος στον φετινό κολυμβητικό αγώνα στο στενό Πάρου – Αντιπάρου, ωστόσο η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενη στις συμμετοχές 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Παρασκευή 24/07 στο πανηγύρι της Αγίας Άννας χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους παραδοσιακής νησιώτικης μουσικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 19:56

Νάουσα Πάρου-Νάουσα Ημαθίας

Αυτή η σχέση κρατάει χρόνια...Η αδελφική σχέση ανάμεσα στις δύο «Νάουσες» που ξεκίνησε το 1993 συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Ξεκίνησε δειλά-δειλά ανάμεσα στον «Πυρσό» Νάουσας Ημαθίας και στο Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «Νάουσα Πάρου» με κοινές εκδηλώσεις και επισκέψεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χορευτικά συγκροτήματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον ντόπιων αλλά και επισκεπτών του νησιού που βρέθηκαν την Κυριακή 12 Ιουλίου στον χώρο του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη Νάουσα της Πάρου. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι μνήμες της αλιευτικής παράδοσης του τόπου μας ζωντάνεψαν το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουλίου όταν αναβιώθηκε με επιτυχία ο παλαιότερος αλιευτικός τρόπος της πεζότρατας στην παραλία της Ζωοδόχου Πηγής στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν και ο άνεμος άργησε να εμφανιστεί και υπήρξε αναβολή αγώνων για περίπου τέσσερις ώρες τα αποτελέσματα αποζημίωσαν, αθλητές, κριτική επιτροπή και φίλους του αθλήματος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης 470 νέων, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ἡ ἡμέρα τῆς 23ης Ἰουλίου 1944 εἶνε μία ἀπὸ τὶς πιὸ σημαντικὲς ἡμέρες γιὰ τὸ νησὶ τῆς Πάρου. Χάρι στὸ θαῦμα ποὺ ἔκανε ἡ Παναγία μας αὐτὴ τὴν ἡμέρα ὀφείλουν πολλοὶ Παριανοὶ τὴν ἴδια τους τὴ ζωή. Τὸ ἱστορικὸ εἶνε γνωστό:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos