Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει το Δελτίο Τύπου του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Κόκκινου με το οποίο "επιτίθεται" κατά της περιφερειακής αρχής για την υλοποίηση του κατ' εξοχήν αναπτυξιακού έργου για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, της δημιουργίας δικτύου υδατοδρομίων στα νησιά, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με έκπληξη διαπιστώνουμε την αύξηση των θέσεων των στάσιμων υπαίθριων πωλητών σε μία εποχή κρίσης όπου πλήττεται το στεγασμένο εμπόριο. Για το λόγο αυτό σας ζητάμε, όπως μας αποστείλετε τον αριθμό και το είδος των εμπορευμάτων για τις άδειες που έχουν εκδοθεί από την υπηρεσία σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΚΔΕΠΑΠ και του Δήμου Πάρου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουλίου στον πρόδρομο της Πάρου η συναυλία με την Ντένια Κουρούση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Αγκαιριάς συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές του δραστηριοτητες σας προσκαλεί στην καθιερωμένη πια, καλοκαιρινή έκθεση βιβλίου στο λιμανάκι της Αλυκής!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού παρεμβάσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την βελτίωση του οδικού δικτύου των νησιών, με στόχο την ασφαλέστερη χρήση του από κατοίκους και επισκέπτες, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου "Σήμανση – Ασφάλεια οδικού δικτύου νήσων Κέας, Κύθνου, Σύρου, Πάρου, Τήνου, Μυκόνου", προϋπολογισμού μελέτης 600.000, 00 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάουσα. Μουσική παράσταση «Χιλιάρμενη αρμάδα μ' ολάνοιχτα πανιά» ποίηση Μανώλη Γλέζου – ερμηνεία Αναστασία Μουτσάτσου – σκηνοθεσία Πάνος Κέκας, Πάρκο Πάρου. Διοργάνωση Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. Ώρα 21:00.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με την Υπ.Αριθμ. 48806/20-07-2015 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ακύρωσε την 49/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου με την οποία είχε εκδοθεί η Κανονιστική Απόφαση για τις Άδειες Λειτουργίας Μουσικών Οργάνων. Το σκεπτικό της απόφασης ακύρωσης ήταν ότι ενώ απαιτούσε την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου σε σύνολο 13 μελών (δηλ. 7) ,η απόφαση ελήφθη με πλειοψηφία 6 μελών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων Σίφνου 2015 εγκαινιάζεται την Πέμπτη 29 Ιουλίου, στις 20.00, η έκθεση ζωγραφικής «Οι φωνές του Σύμπαντος» της ζωγράφου και ποιήτριας Νατάσας Κορωνιά (Ήλιδας).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η 1η ημέρα της σειράς των τελικών αγώνων για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης 470 που φιλοξενεί η πανέμορφη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 102 εκ, των διεθνών προδιαγραφών, νέων σε 470 ομάδες.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos