Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ., Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για τις ροές μισθωτής απασχόλησης μηνός Ιουνίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο ορμώμενοι από τη συμμετοχή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 8/6/2015 ενημερωθήκαμε για τα θέματα υγείας που άπτονται των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει το Βελέντζειο Ίδρυμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 29-07-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δυο γυναίκες υπήκοοι Γαλλίας ηλικίας 20 και 21 ετών, γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα από κατάλυμα διαμονής υπηκόου Τουρκίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου για την υλοποίηση του έργου "Μελέτη, κατασκευή και άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υδατοδρομίου στη νήσο Κέα", προϋπολογισμού 150.000,00 €, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στην συνεδρίαση της Τρίτης, 28 Ιουλίου 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

4η ημέρα των αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης 470 Νέων. Μια καθυστερημένη έναρξη σήμερα για τους 204 ιστιοπλόους, τους έδωσε την ευκαιρία να επισκεφθούν την εντυπωσιακή πόλη της Θεσσαλονίκης και τον ιστορικό Λευκό Πύργο, που δεσπόζει στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρακαλούμε την Δευτέρα 3-8-2015 ώρα 12.00' να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, παρατείνεται μέχρι την 31.12.2015 η ισχύς των αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων, που εκδόθηκαν πριν τη δημοσίευση της Απόφασης αυτής (ΦΕΚ Β' 1539 από 22.07.2015) και έχουν λήξει ή λήγουν μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Ελάτε να δημιουργήσουμε με πηλό": Η κεραμίστρια Μαρία Ατσώνιου δείχνει στα παιδιά τεχνικές πηλοπλαστικής και μαζί δημιουργούν κατασκευές

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, πριν από λίγη ώρα, σε δασική έκταση στην περιοχή Βλάχικα Αυλώνος, στα Οινόφυτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο συνέδριο τον Σεπτέμβριο, αφού έχει κλειδώσει η συμφωνία, διαφορετικά εσωκομματικό δημοψήφισμα την ερχόμενη Κυριακή, ώστε να αποφασίσει η βάση του κόμματος, πρότεινε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos