Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λαγκάδας ανακοινώνεται το πρόγραμμα πανηγύρεως του Οσίου Κυρίλλου του εν Πάρω που έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, παρουσιάζει ντοκιμαντέρ διακεκριμένων Ελλήνων σκηνοθετών που συνδέονται με τη θεματική των μουσείων του, την τοπική ιστορία και την άυλη πολιτιστική κληρονομιά. Οι προβολές εντάσσονται στο αφιέρωμα «Το ελληνικό ντοκιμαντέρ συναντά τον χώρο, τον τόπο και την ιστορία» και οργανώνονται μια φορά το μήνα σε διαφορετικό μουσείο του Δικτύου του ΠΙΟΠ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τις ισορροπίες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας καλείται να διατηρήσει ο μεταβατικός πρόεδρος της γαλάζιας παράταξης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μετά και την παραίτηση του Α. Σαμαρά από την ηγεσία που δρομολογεί εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις ευρωπαϊκοί οργανισμοί που διαχειρίζονται τις μεταναστευτικές ροές προς την ΕΕ και δύο ευρωπαϊκά ταμεία για το μεταναστευτικό θα λάβουν επιπλέον 69,6 εκατ. ευρώ για παραπάνω προσωπικό και άλλα έξοδα για το τρέχον έτος, σε συνέχεια της έγκρισης από το ΕΚ της πρότασης της Επιτροπής την Τρίτη. Το ΕΚ έχει ζητήσει την αύξηση των προϋπολογισμών στον απόηχο των τραγωδιών του Απριλίου που κόστισαν τη ζωή σε περίπου 1,200 μετανάστες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου λαμβάνοντας υπόψη το από 03/07/2015 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με αριθμό πρωτοκόλλου 22678.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο χείλος της καταστροφής «τοποθετεί» την Ελλάδα ο διοικητής της Τράπεζας της Γαλίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, Κριστιάν Νουαγέ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αναγκαιότητα να προχωρήσει ο πρωθυπουργός σε συμφωνία, καθώς «κάθε άλλη πράξη θα είναι προδοσία», υπογραμμίζει σε δήλωσή του στην «Κ» ο κ. Στ. Θεοδωράκης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To 2007 μιλούσαμε για τη γενιά των 700 ευρώ. Για τα νέα παιδιά με τα τόσα εφόδια (πτυχία, μεταπτυχιακά, γλώσσες) που πάλευαν να τα καταφέρουν. Επειτα, για τη γενιά των 400 ευρώ, που πέρυσι έφτασαν τα 200 ευρώ, στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2015 11:56

Συνομιλίες ΗΠΑ - Τουρκίας για το ISIS

Ο Αμερικανός στρατηγός ε.α. που ηγείται της συμμαχίας εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, Τζον Αλεν, μετέβη χθες για διαβουλεύσεις στην Αγκυρα, καθώς η Τουρκία ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία στα τουρκοσυριακά σύνορα. Η Τουρκία εξετάζει εδώ και μήνες το ενδεχόμενο να διαμορφώσει «υγειονομική ζώνη» στο εσωτερικό της Συρίας, με τον διπλό, όσο και αντικρουόμενο στόχο της ταυτόχρονης απόκρουσης των Κούρδων και των τζιχαντιστών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετηρίδας είναι το πιο «πετυχημένο πρόγραμμα κατά της φτώχειας», σύμφωνα με τον ΟΗΕ, καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας ?με λιγότερο από 1,25 δολάριο την ημέρα? μειώθηκε από το το 1,9 δισεκατομμύριο το 1990 στα 836 εκατομμύρια σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos