Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 - Psts.gr

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει εκδώσει σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα τηλεοπτικό μήνυμα που έχει χαρακτηριστεί από το ΕΣΡ σαν κοινωνικό, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη και προστασία από δασικές πυρκαγιές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 08-07-2015 από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σύμφωνα με σχετική καταγγελία βραδινές ώρες χθες στη Μύκονο με την απειλή μεταλλικού αντικειμένου αφαίρεσαν μέσα από σπίτι 54χρονου ημεδαπού χρηματικό ποσό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Δήμος Πάρου και η Δημοτική Κοινότητα Νάουσας, σας προσκαλούν στην «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ» που θα γίνει στις 12-7-15, ώρα 21.00΄ στον χώρο του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στην Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία ημεδαπού στη Νάξο,  βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, διεπιστώθη ότι καλλιεργούσε (15) δενδρύλλια κάνναβης. Δράστης συνελήφθη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 07-07-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην Άνδρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 50 ετών, γιατί παρενοχλούσαν διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπαν επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργαζόταν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 07-07-2015 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 35χρονος υπήκοος Γεωργίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 13η Ιουλίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos