Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε νεροχύτης στο σπίτι είναι από τα πιο συχνά σημεία όπου συγκεντρώνονται αποξηραμένα άλατα από το νερό που πέφτει εκεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πίνδαρος Θηβών ο Ευβοϊκός και ο ΟΦΗ επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στα Δήλεια 2016.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Έντονα συναισθήματα ένιωσαν όσοι παρευρέθηκαν στην Χορευτική Παράσταση που συνδιοργάνωσαν το Παραδοσιακό Εργαστήρι Σύρου »Άρωμα Παράδοσης» και ο σύλλογος Στερεολλαδιτών Σύρου, την Τετάρτη το βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο Θέατρο Απόλλων. Οι συντελεστές της παράστασης τίμησαν με το καλύτερο τρόπο τις «χαμένες» αλλά αλησμόνητες πατρίδες σε μια μαγική παράσταση που μαγνήτισε από το πιο μικρό φίλο μέχρι το παππού και την γιαγιά από την Μικρά Ασία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με την απόφαση του Υπουργού Παιδείας* επιβάλλονται δραστικές μειώσεις και ουσιαστικά κατάργηση στα λεγόμενα ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑ.Λ. Το Υπουργείο Παιδείας κλείνει δεκάδες τμήματα όχι μόνο στα νησιά μας αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Η απόφαση αφορά σε όλα τα επαγγελματικά λύκεια της χώρας, για εμάς εδώ όμως και για τους νέους μας αποτελεί άλλη μια καταστρατήγηση της νησιωτικότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την επίσκεψη της Γερμανίδας δημοσιογράφου κ. Nadja Sayej, της Γερμανίδας blogger κ. Ute Kranz και των Τούρκων τουριστικών πρακτόρων κ. Aslin Tunc και Nese Kabak, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα ταξίδια εξοικείωσης από τον Δήμο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινή συνεδρίαση ΕΝΠΕ – ΚΕΔΕ με θέμα την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λόγω της 5ήμερης απεργίας των ηλεκτρονικών μηχανικών ασφαλείας εναερίου κυκλοφορίας της ΥΠΑ για τη περίοδο 4 έως και 8 Οκτωβρίου, οι πτήσεις συγκεκριμένων δρομολογίων της συγκεκριμένης περιόδου ακυρώνονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου φιλοξένησε στη Μύκονο το τηλεοπτικό συνεργείο του κρατικού καναλιού Αlsharjah TV των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Η δημοσιογραφική αποστολή ξεναγήθηκε στο νησί μας και πραγματοποίησε γυρίσματα για εβδομαδιαία ταξιδιωτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, η οποία προβάλλεται δορυφορικά σε όλον τον πλανήτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής, προκειμένου να συμβάλει στην διάδοση της πατροπαράδοτης Εκκλη¬σιαστικής Βυζαντινής Μου¬σικής και στην ανάδειξη νέων ιεροψαλτών, έχει ιδρύσει από το 1995 Σχολή Εκκλησιαστικής - Βυζαντινής Μουσικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί η δράση στα πρωταθλήματα να έχει σταματήσει, ωστόσο ως είθισται, το αγγλικό ποδόσφαιρο πάντα έχει να προσφέρει αναμετρήσεις. Η προσοχή μας σήμερα επικεντρώνεται στο Λιγκ Τρόφι, απ' όπου προέκυψαν δύο επιλογές, ενώ ένα ματς ξεχωρίσαμε και απ' το πρόγραμμα της Β' Βραζιλίας. Πριν περάσουμε στις προτάσεις του Betarades.gr, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πάμε στοίχημα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos