Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2016 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ». Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό και έναν σύντομο διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Νίκο Τριαντάφυλλο και η ευλογία της πίτας από τους παρευρισκόμενους ιερείς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 1140, 74χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού Πάρου, ιδιοκτησίας Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, έχουμε τα ακόλουθα στοιχεία αναλυτικά στοιχεία βροχόπτωσης για το νησί της Πάρου:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δύο διαφορετικούς αγώνες δρόμου πήραν μέρος οι αθλητές μας της αντοχής. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα διεξαχθεί στα τέλη Φεβρουαρίου στο Μαρκόπουλο Αττικής ο Διομήδης και ο Ματθαίος δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους συναγωνιζόμενοι άλλους αθλητές.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ώρα 12 το μεσημέρι. Σε ένα παραδοσιακό καφενείο μία όμορφη κοπέλα μπαίνει και παραγγέλνει έναν ζεστό καφέ. Όταν έρχεται η στιγμή να πληρώσει λέει στον υπάλληλο του καφενείου: Κράτησε και ένα τοστ σε αναμονή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο ανοιχτές προσκλήσεις υποβολής προτάσεων για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014 – 2020, έργων που αφορούν σε υποδομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, απευθύνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία»,στην Αθήνα, η παρουσίαση του τριετούς στρατηγικού σχεδίου Ανάπτυξης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από τοΣύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,η οποία επιχειρεί για τα επόμενα τρία χρόνια να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ταυτότητά της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ορχήστρα Φίλων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας ξεκίνησε πρόβες για τον τρίτο κατά σειρά θεματικό κύκλο, με τραγούδια του κορυφαίου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, τα οποία θα παρουσιάσει τον Ιούνιο στο Μουσείο. Υπενθυμίζεται ότι η Ορχήστρα έχει ήδη πραγματοποιήσει επιτυχημένα αφιερώματα στο «Ρεμπέτικο», των Σταύρου Ξαρχάκου-Νίκου Γκάτσου (2015), και στον Βασίλη Τσιτσάνη (2014).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Νάουσας Πάρου και οι συνοδοί καθηγητές σας ευχαριστούν θερμά για τη συμπαράσταση και την έμπρακτη βοήθειά σας στην επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης του σχολείου μας στη Βουλή των Ελλήνων εξαιτίας της παράτασης της απεργίας της Π.Ν.Ο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos