Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Πολλοί πιστεύουν πως ο καλύτερος τρόπος να διατηρηθούν τα τρόφιμά μας για μεγαλύτερο διάστημα είναι να τα βάλουμε στο ψυγείο μόλις τα αγοράσουμε. Αλλά υπάρχουν ορισμένα είδη για τα οποία το ψυγείο σημαίνει πως θα χαλάσουν γρηγορότερα, θα χάσουν τη γεύση και την υφή τους ή απλώς θα «μαυρίσουν».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο εφαρμογής του Πρωτοκόλλου Επανεισδοχής Ελλάδας-Τουρκίας, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς χθες (Τρίτη 01 Μαρτίου 2016) και σήμερα (Τετάρτη 02 Μαρτίου 2016) η επανεισδοχή στην Τουρκία, συνολικά διακοσίων εξήντα επτά (267) παράτυπων οικονομικών μεταναστών, υπηκόων Μαρόκου, Αλγερίας και Τυνησίας, μέσω του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων Έβρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κατοχή 39χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (534) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης. Δράστης συνελήφθη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δημοτικό ωδείο Πάρου σας προσκαλέι στη μαθητική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατο 6 Μαρτίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 στην Αθήνα από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας, όπου παρουσιάστηκε και ο Οδηγός Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για τη διαχείριση κινδύνων σε επίπεδο Δήμων, καθώς και στρατηγικές δράσεις της ΚΕΔΕ σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συνάντηση των δύο ανδρών ήταν η ολοκλήρωση της μελέτης για την αποχέτευση και το βιολογικό καθαρισμό της Κέας, η εξέλιξη των εργασιών του Δημοτικού Σφαγείου και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης πολιτικής προστασίας της Τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας (στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο οικισμός Απόλλωνα) του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων της Π.Ε. Νάξου προέβη με απόφασή του κατόπιν σχετικής εξουσιοδότηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος πολιτικός ηγέτης ο οποίος έθεσε και οριοθέτησε τον ορισμό της διαπλοκής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δ.Σ του συλλόγου μας ενημερώνει τα μέλη και τους φιλάθλους για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σαββατοκύριακου 5 & 6 /03/2016 στα αγωνιστικά τμήματα του πρωταθλήματος στις Κυκλάδες .

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 04.03.2016, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 08.00΄. π.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos