Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 - Psts.gr

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας. Στην παρέλαση προπορεύτηκε, ως είθισται, το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της έντονης και συστηματικής προσπάθειας για διεθνή προβολή του νησιού μας Ο Δήμος Αντιπάρου συμμετείχε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ Βερολίνο, 8-12/3/2017 και στην Mediterranean Panorama – Στοκχόλμη, 18-19/03/2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι κι αν είναι μόλις τέσσερα παιδιά; Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο σχολείο του απομακρυσμένου Απόλλωνα της Νάξου ...ήταν υπέροχη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tα κυκλώματα απάτης ζουν και βασιλεύουν. Φέρεται οτι μια δήθεν εταιρεία που διοργανώνει σεμινάρια του ΕΦΕΤ ανοίγει τα πλοκάμια της και στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη μαρίνα της Νάουσας Πάρου, «βούτηξε» στη θάλασσα το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανησυχία και προβληματισμό προκάλεσε στην Πάρο, η είδηση περί της 9ης κατά σειρά αναβολής της εκδίκασης της προσφυγής του Συλλόγου Καμαρών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, εναντίον της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο λόφο Ανεφανή στις Καμάρες Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλοί από εμάς ζούμε κάτω υπό την συνεχή πίεση του χρόνου, για να προλάβουμε την καθημερινή μας ρουτίνα... Έτσι καταλήγουμε να κάνουμε κάποιες συνήθειες βιαστικά που φαίνονται άκακες με την πρώτη ματιά, που έχουν όμως αρνητική επιβάρυνση στον οργανισμό μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ο Ελληνικός λαός εορτάζει την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821. Η ημέρα αυτή έχει διπλή σημασία για το Ελληνικό Έθνος. Είναι θρησκευτική εορτή γιατί γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και εθνική γιατί τιμούμε την Ελληνική επανάσταση του 1821.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ωραία και χρήσιμη ιδέα του συστήματος αναμονής σκύλων (parking), είναι μια συνήθης πρακτική στο εξωτερικό η οποία απαντάται και σε πόλεις της Ελλάδας. Όταν την είδαμε να εφαρμόζεται και στην Πάρο, ομολογουμένως ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η 25η Μαρτίου, διπλή εορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αποτελεί ημέρα εθνικής ανάτασης και διαχρονικό σύμβολο των αγώνων του Ελληνισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos