Τετάρτη, 10 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Την πληροφορία επιβεβαίωσε  ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος που ρωτήθηκε σχετικά, λέγοντας ότι «έχει ζητηθεί η βοήθεια της Περιφέρειας σε συγκεκριμένα πράγματα, για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του παιχνδιού».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αυτό το πολύ νόστιμο ρόφημα, ακυρώνεις πολλές από τις θερμίδες που έχεις καταναλώσει με αποτέλεσμα να χάνετε πιο γρήγορα τα περιττά κιλά, όταν το πίνετε μετά το κυρίως γεύμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Επαναστατική» και «εμβληματική» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τη μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και σημείωσε πως θα μείνει στην ιστορία ως ισάξια της μεταρρύθμισης του ΕΣΥ τη δεκαετία του 1980, γιατί αλλάζει ριζικά τον χάρτη και τη λογική του Εθνικού Συστήματος Υγείας, καθώς και τη σχέση των πολιτών με το σύστημα αυτό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα παράθυρο ζωής ανοίγει και εμφανίζονται δύο γυναίκες ενώ αναδύεται το άρωμα όλων των χρόνων που πέρασαν. Δύο γυναίκες, με πορείες που ακολουθούν πότε παράλληλη τροχιά, πότε απομακρύνονται και πότε πλησιάζουν πάλι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα αριθμητικά στοιχεία των Λιμενικών Αρχών Πάρου, ικανοποιητικός κρίνεται ο αριθμός των αφίξεων επισκεπτών στο λιμάνι της Παροικίας κατά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί η Ελληνική αστυνομία να μην έχει φτάσει μέχρις στιγμής στα ίχνη του, ωστόσο το Cyclades24, εντόπισε το φερόμενο Δον Ζουαν της Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή το πλήθος ερωτημάτων που δέχεται το Επιμελητήριο Κυκλάδων σχετικά με τις εξελίξεις στο ακτοπλοϊκό και κυρίως με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις άγονες γραμμές, ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι το  επιμελητήριο συνεχίζει να συμμετέχει σε μια σειρά από ενέργειες, με πιο πρόσφατη τη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας για την Αναδιάρθρωση του Θεσμικού Πλαισίου των Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με στόχο την επαναφορά του προηγούμενου καθεστώτος, αλλά και το σχεδιασμό των δρομολογίων μετά την 1/11/2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο καθαρισμός των παραλιών της Μυκόνου από ειδικά συνεργεία για λογαριασμό του Δήμου, προκειμένου έγκαιρα οι παραλίες να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση κατά την τουριστική σεζόν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία συμμετείχε σε κοινή επιχείρηση για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης απομιμητικών και υποβαθμισμένων τροφίμων και ποτών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

• Στον πρώτο χρόνο εφαρμογής του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, έχουν ήδη ενταχθεί 84 έργα και έχει εξειδικευτεί το 76% του συνολικού Προγράμματος

• Γ. Χατζημάρκος: «Αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε όταν δουλεύουμε με όραμα, αφοσίωση και σκληρή δουλειά»

Αξιοσημείωτες επιδόσεις καταγράφει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον τομέα της αξιοποίησης των ευρωπαϊκών πόρων, γεγονός που την κατατάσσει μεταξύ των πρώτων Περιφερειών πανελλαδικά, με θεαματικά αποτελέσματα που αφορούν τόσο το ΕΣΠΑ 2007 – 2013, όσο και το τρέχον ΕΣΠΑ 2014 – 2020, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos