Τρίτη, 02 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση στο Δημαρχείο Μυκόνου, με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Στέλιο Μπρίγγο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το σχολαστικό πλύσιμο φρούτων και λαχανικών είναι πολύ σημαντικό και απαραίτητο να γίνεται με τον σωστό τρόπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 29-04-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 27χρονος υπήκοος Βουλγαρίας γιατί κατείχε -20,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

6 εκατ. επιβάτες διακινήθηκαν το τρίμηνο του 2017 στα αεροδρόμια, αύξηση 6,6% σε σχέση με το 2016

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πάρου και το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων ΔΕ Κυκλάδων σας καλούν στη Γιορτή HANDBALL των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πάρου το Σάββατο 06/05/2017 στις 10:00 π.μ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

«Η ενδοσκοπική χειρουργική στο αυτί, σύμφωνα με τον κ Αρτόπουλο, έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι του χειρουργείου με μικροσκόπιο τόσο για τον ασθενή όσο και για τον χειρουργό και είναι διαδεδομένη στο εξωτερικό».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες οι μαραθώνιες διαβουλεύσεις του κυβερνητικού επιτελείου με τους επικεφαλής των θεσμών, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να δηλώνει εξερχόμενος της συνάντησης, «υπάρχει λευκός καπνός».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το να μάθεις να διαβάζεις την ώρα είναι ένα από τα πρώτα σημαντικά μαθήματα της ζωής, κάτι που έρχεται να ανατρέψει το Albert Clock αναγκάζοντάς σε να κάνεις πράξεις κάθε φορά που θες να μάθεις τι ώρα είναι!

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι επιβάτες του Boeing 777, που έπεσε σε αναταράξεις με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 27 άνθρωποι, αποκαλύπτουν βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολιτικές εξελίξεις, που θέλουν σήμερα κιόλας την πρώτη συνεδρίαση της Βουλής υπό τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, τον αλβανόφωνο Ταλάτ Τζαφέρι, παρά την αντίδραση του Νίκολα Γκρούεφσκι και των παραγόντων του VMRO-DPMNE, με επόμενο βήμα την άμεση συγκρότηση κυβέρνησης πλειοψηφίας με πρωθυπουργό τον ηγέτη της Σοσιαλδημοκρατικής Ενωσης (SDSM), Ζόραν Ζάεφ, που θα έρθει να πάρει την αναμενόμενη έγκριση-ψήφο εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας της Βουλής, δρομολογούνται στην ΠΓΔΜ, με την υποστήριξη των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ενωσης, του ΝΑΤΟ και ενός μεγάλου αριθμού χωρών της Δύσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos