Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Την 22-12-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 41χρονη ημεδαπή η οποία οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις γερμανικές Συμπληγάδες θα πρέπει να περάσει η διατήρηση του χαμηλού ΦΠΑ στη Λέσβο, στη Σάμο, στη Χίο, στη Λέρο και στην Κω κι όπως αναφέρουν ευρωπαϊκές πηγές στο iefimerida, αναζητείται μια νομική φόρμουλα που θα συνδέει τους ειδικούς, χαμηλούς συντελεστές με τη μεταναστευτική κρίση, για να ξεπεραστούν οι ενστάσεις της Μπούντεσνταγκ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια απειλητική δήλωση, ο Χουλουσί Ακάρ απάντησε στα όσα είπαν τις προηγούμενες ημέρες ο Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Πάνος Καμμένος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας, το ανακοίνωσε επίσημα ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς κατά τις κοινές δηλώσεις μετά το τέλος της Συνόδου Συνεργασίας των τεσσάρων χωρών. Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία θα διεκδικήσουν τόσο το Euro 2028 όσο και το Μουντιάλ του 2030.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσωρυχείο αξίας $21 δισ. οι εφαρμογές στα smartphones, αφού εμπορεύονται τα προσωπικά δεδομένα και τις κινήσεις των χρηστών - Πραγματικότητα η δυστοπία του «1984» με τεράστιες επιπτώσεις στην καθημερινότητα και το μέλλον όλων

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ελληνικό χρώμα και ελληνικοί ήχοι στο ημίχρονο του αγώνα στη Βοστώνη που έληξε με νίκη των Μπακς με 120-107

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos