Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Seajets - Hellenic Seaways - Aegean Speed Lines - Golden Star Ferries - Τι λένε οι τέσσερις εταιρείες για τον σκληρό ανταγωνισμό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο σήμερα, το κουπόνι είναι ιδιαίτερα "πλούσιο", οι στοιχηματικές ευκαιρίες αρκετές και έχουμε καταλήξει σε έξι σημεία, συνολικά, πέντε από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου και ένα από το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ισπανίας! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Novibet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Σαφές προβάδισμα για Νάπολι

Ξεκινάμε με τον αγώνα Νάπολι - Λάτσιο. Τη νίκη που θα τους επαναφέρει στην κορυφή της Serie A ψάχνουν σήμερα οι Ναπολιτάνοι, οι οποίοι μετρούν επτά διαδοχικά "τρίποντα" σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ στις 4/5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις που έδωσαν στον "Σαν Πάολο" δε δέθηκαν καν γκολ. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έρχονται από δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια, εκτός έδρας έχουν κερδίσει μόνο την Σπαλ το τελευταίο περίπου δίμηνο. Η Νάπολι έχει το προβάδισμα σήμερα, θεωρούμε ότι μπορεί να φτάσει με σχετική άνεση στη νίκη, θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ στον "άσσο", σε απόδοση 2.10 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν η Νάπολι κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν επικρατήσει με διαφορά εντός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Σκοράρουν στην Μπράγκα

Συνεχίζουμε με Πορτογαλία και την αναμέτρηση Μπράγκα - Σετούμπαλ. Στην 4η θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, είναι σήμερα το φαβορί απέναντι στη Σετούμπαλ που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, ωστόσο στοιχηματικά αξίζει περισσότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ. Η Μπράγκα βρίσκει δίχτυα με μεγάλη ευκολία, αλλά σπάνια κρατά το μηδέν στην άμυνα, είναι χαρακτηριστικό ότι στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 σε συνδυασμό με το Goal / Goal. Από την άλλη, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στα 4/6 τελευταία εκτός έδρα ματς τους εμφάνισαν το Over 3.5! Περιμένουμε μία αναμέτρηση με πολλά τέρματα, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90 θα μπει στις επιλογές μας.

Δεν χάνει η Φράιμπουργκ

Περνάμε στο παιχνίδι Αννόβερο - Φράιμπουργκ, για την Μπουντεσλίγκα. Πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται η αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι ιδιαίτερα "σκληρές" και χάνουν δύσκολα. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική έμειναν στο 1-1 στο Αμβούργο, με την ισοπαλία αυτή να είναι η τρίτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, στα οποία μετρούν, ακόμη, μία νίκη και μία ήττα. Η Φράιμπουργκ, από την άλλη πλευρά, έχει να ηττηθεί στο πρωτάθλημα από τις 18 Νοεμβρίου και έκτοτε σε εννέα παιχνίδια ο απολογισμός της αποτελείται από τέσσερα "τρίποντα" και πέντε "Χ". Θεωρούμε ότι θα κατορθώσει και σήμερα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και, επομένως, θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.85.

Βίλεμ με κάλυψη

Η επόμενη επιλογή έρχεται από την Ολλανδία και το παιχνίδι Χέρακλες - Βίλεμ. Σε κακή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκαν έξι τέρματα από την Μπρέντα και συμπλήρωσαν αισίως έξι ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Στον αντίποδα, η Βίλεμ πήρε βαθιά βαθμολογική "ανάσα" μεσοβδόμαδα, επικρατώντας 3-0 εντός έδρας της Φένλο, επανήλθε στις νίκες μετά από δύο μήνες περίπου, και σήμερα αντιμετωπίζει μία ομάδα που κάθε άλλο παρά τρομάζει. Το να πάρει τους τρεις βαθμούς είναι μέσα στις δυνατότητές της, θα πάρουμε το "διπλό" με την κάλυψη του Draw No Bet, όμως, σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Παίρνει το ντέρμπι η Στεάουα

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας και το ντέρμπι κορυφής Στεάουα - Κλουζ. Oι δύο αντίπαλοι δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, κάτι το οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στο σετ των αποδόσεων, το οποίο είναι μοιρασμένο με ελαφρύ φαβορί τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι αήττητοι στην έδρα τους. Η Κλουζ, από την πλευρά της, είναι αυταπόδεικτο ότι κάνει καλή χρονιά και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Πιστεύουμε ότι η έδρα έχει σήμερα το προβάδισμα, αλλά θα πάρουμε τις απαραίτητες... προφυλάξεις, επιλέγοντας τον 1 DNB σε απόδοση (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Μεγάλο σκορ στην Ανδόρρα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Ισπανίας, Ανδόρρα - Μπανταλόνα. Η Ανδόρρα στα τελευταία παιχνίδια της έχει εξαιρετικές επιθετικές επιδόσεις, πετυχαίνοντας 89 πόντους απέναντι στη Ρεάλ, 102 κόντρα στην Μπαρτσελόνα και 84 επί της πολύ καλής άμυνας της Φουενλαμπράδα. Απόψε με αντίπαλο την Μπανταλόνα, που δέχεται 86 πόντους κατά μέσο όρο, δεν θα είναι έκπληξη αν οι γηπεδούχοι ξεπεράσουν τους 90 πόντους. Η άμυνα, άλλωστε, των φιλοξενούμενων κάθε άλλο παρά αποτελεσματική είναι, ωστόσο επιθετικά βρίσκουν λύσεις και έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν 80+ πόντους. Θα πάμε, επομένως, με το Over 166.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 09-02-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, 45χρονος ημεδαπός γιατί όπως διαπιστώθηκε είχε στην ιδιοκτησία του ίππο ο οποίος παρουσίαζε εικόνα εγκατάλειψης και ανεπαρκούς φροντίδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα διοργανωθούν οι 1οι Διεθνείς Αθλητικοί Αγώνες Σύνθετων Αγωνισμάτων Στίβου (Έπταθλο για γυναίκες και Δέκαθλο για άνδρες) στις 2-3 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο της Νάξου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 13:51

Νικητιάδης προς Δημάρχους Ν. Αιγαίου

«Οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ, όχι μόνο πρέπει να επανέλθουν, και να επεκταθούν σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα αλλά και να μειωθούν μέχρι το μηδενισμό τους», δήλωσε ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, στην σύντομη παρέμβαση-χαιρετισμό που έκανε στην χθεσινή (Παρασκευή) συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε παρουσία των δημάρχων Ν. Αιγαίου στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 55χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με διήμερη άδεια βγήκε στις 9 το πρωί ακριβώς από τις φυλακές Κορυδαλλού ο εκτελεστής της 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 13:35

Σαμαράς: Ο Τσίπρας στήνει... Μαδουριστάν

«Θα τους πάω μέχρι τέλους. Ο μόνος τρόπος να αμυνθείς είναι να τους κάνεις μήνυση» δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός για την υπόθεση Novartis

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα smartphones έχουν γίνει πλέον η επέκταση του χεριού μας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος δεν αποδέχθηκε αμέσως την πρόσκληση αυτή - Ζήτησε να δημιουργηθούν «οι σωστές συνθήκες» για μια τέτοια επίσκεψη και κάλεσε τον Βορρά να επιδιώξει πιο δραστήρια τον διάλογο με την Ουάσινγκτον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos