Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Έχασε τον τίτλο αλλά κέρδισε χειροκρότημα και αναγνώριση ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Άρχοντας στο χώμα ξανά ο Ράφαελ Ναδάλ νίκησε τον Έλληνα 2-0 σετ στον τελικό του Open της Βαρκελώνης - Από τη Δευτέρα, ο Έλληνας τενίστας θα φιγουράρει στη θέση Νο 44 της παγκόσμιας κατάταξης - Έγινε ο πρώτος Έλληνας που φτάνει σε τελικό μετά τον Νικόλα Καλογερόπουλο

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μετά από συνεχόμενα τζακποτ η κληρωτίδα έβγαλε επιτέλους νικητή! - Ένας και μοναδικός ο υπερτυχερός της σημερινής κλήρωσης του Τζόκερ - Κέρδη που ζαλίζουν για τον μόνο νικητή, πάνω από 5,6 εκατομμύρια ευρώ! - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς της κλήρωσης 1909 του Τζόκερ, την Κυριακή 29 Απριλίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ξεκίνησε ο καθαρισμός της Λαγκούνας στη Νάξο στο πλαίσιο του φετινού «Let’s do it Greece» της κορυφαίας πρωτοβουλίας ευαισθητοποίησης σε θέματα περιβάλλοντος και εθελοντισμού στη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι φέτος αποφάσισε να έρθει νωρίτερα. Οι ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για τα δεδομένα της εποχής έχουν στρέψει προς τις παραλίες πολλούς κατοίκους της Σύρου, αλλά και επισκέπτες του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφέτος η Πάρος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής στην μεγαλύτερη πανελλήνια ταυτόχρονη εθελοντική εκστρατεία "Let΄s Do it Greece 2018"!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 59χρονου, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 17:58

Μηχανική βλάβη Ι/Φ σκάφους στην Κύθνο

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κύθνου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για μηχανική βλάβη του Ι/Φ σκάφους «AEREΜDIL» σημαίας Ιταλίας, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή έξω από το λιμάνι Λουτρών .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Oι εθνικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους με τη συμπλήρωση της τετραετίας», ξεκαθάρισε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια Γιαννακόπουλου και ο Παναθηναϊκός - Ο αδερφός του Παύλου και του Θανάση, Κώστας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών - Ο θάνατος του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά βροχόπτωσης μέσα στους τέσσερις πρώτους μήνες του 2018 δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos