Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Ναυτικό ατύχημα προκλήθηκε στην θαλάσσια περιοχή της Αλυκής όταν τουριστικό σκάφος με δύο Έλληνες επιβαίνοντες, κατόπιν επικίνδυνων ελιγμών που πραγματοποίησε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, προσέκρουσε σε πλοιάριο ονόματι "ΚΥΡΑΝΤΙΝΑ" στο οποίος ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβαίνοντες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή του πεζοδρομίου του Αγ. Νικολάου κοντά στο λιμάνι της Παροικίας είναι βαθιά απογοητευτική έως ντροπιαστική για τον οδηγικό πολιτισμό μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το σημερινό νομοσχέδιο, εκτός από μια μεγάλη μεταρρυθμιστική τομή, που έρχεται μετά από άλλες σημαντικές τομές στην υγεία, παιδεία, ανάπτυξη, ενέργεια, και σε μια σειρά από άλλους τομείς της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα επαναπροσέγγισης της πολιτικής με την κοινωνία: αναφέρομαι στην απλή αναλογική.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα SYN.KA super markets ανοίγουν δυο νέα καταστήματα στην Κάλυμνο, στην περιοχή Ποταμοί και την ενορία Χριστού Ποθιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο (14/07) σήμερα, βρισκόμαστε μόλις μια μέρα πριν από το μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το κουπόνι του πάμε στοίχημα να περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις από Σκανδιναβία κι Αμερική. Εμείς, έχουμε ξεχωρίσει συνολικά τρεις επιλογές τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Πάρου, για πρόκληση φθορών και εισροή υδάτων στο Ε/Γ-Α/Κ “ΚΥΡΑΝΤΙΝΑ” Ν.Π. 96, κενό επιβατών, κατόπιν πρόσκρουσης σε αυτό, του Θ/Γ-Τ/Ρ “Λ.Λ” Ν.Π. 6529, στο οποίο επέβαιναν δύο (02) ημεδαποί, στη θαλάσσια περιοχή “ΑΛΥΚΗΣ” ν.Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην πιο διάσημη παραλία της Ίου τον Μυλοπότα ξεκίνησαν την Παρασκευή οι αγώνες του κυρίως ταμπλώ του τουρνουά Beach Volley Ios Open.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι FT παρουσιάζουν λεπτομέρειες για την υπόθεση που προκάλεσε κρίση στις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας με εμπλοκή και των ΗΠΑ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ταγίπ Ερντογάν αποκάλυψε σε Τούρκους δημοσιογράφους τι συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα, στη συνάντησή τους στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ εξόργισε τους Βρετανούς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos