Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Δεν είναι πολύς καιρός που ο Βασίλης Βαξεβάνογλου κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι με τίτλο "Εγκλήματα" και αγαπήθηκε αμέσως ..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η έντονη κακοκαιρία στα Τρίκαλα εκδηλώθηκε με σφοδρή χαλαζόπτωση στο χωριό της Φανερωμένης και στις γύρω εκτάσεις, ενώ έπεσε απίστευτης ένταση βροχή στο κέντρο της Φαρκαδόνας και στα υπόλοιπα χωριά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την αρχή της επιδημιολογικής επιτήρησης των κρουσμάτων λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου, 195 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κεντρικό σύνθημα «ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί» αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν αρχικά στην λεωφόρο Παύλου Φύσσα (πρώην Παναγή Τσαλδάρη), μπροστά από το μνημείο του Παύλου Φύσσα και στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Στην κεφαλή της πορείας βρέθηκε η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ακόμη, το ένατο συνεχόμενο, τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ καθώς δεν αναδείχθηκε κάποιο επιτυχημένο δελτίο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2054] και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν πάνω από 5.800.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πιο ξέφρενο, πρωτότυπο πάρτι αναβίωσης των αναμνήσεων των χρόνων της νοσταλγίας μας, αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας για το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 21.33 το βράδυ της Πέμπτης σε θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Ζακύνθου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στο Ιόνιο και συγκεκριμένα ανοιχτά της Ζακύνθου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, πρωινές ώρες σήμερα, για τον τραυματισμό 56χρονου αλλοδαπού επιβάτη του Κ/Ζ πλοίου «MSC OPERA» σημαίας Παναμά, το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στον όρμο Φηρών νήσου Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos