Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας - Γιορτή της μητέρας

03 Μαϊος 2011 18:10

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας γιορτάζοντας την ημέρα της Μητέρας διοργανώνει ομιλία την Κυριακή 8 Μαΐου

2011 και ώρα 8.00 μ.μ στην αίθουσα της Αγροτολέσχης με ομιλήτρια την κυρία Μπέττυ Περαντινού-Χάλαρη, κοινωνική λειτουργό. Θέμα της ομιλίας "το σύνδρομο της μάνας". Σας περιμένουμε όλους.


Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γυναικών Μάρπησσας και ΑΜΕΣ Μαρπησσαικού θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους και όλες εσάς που με την παρουσία σας και την αγάπη σας μας τιμήσατε στις παραστάσεις του θεατρικού μας έργου του Δημήτρη Ψαθά ¨Η Χαρτοπαίκτρα¨, δημιουργώντας κάθε φορά το αδιαχώρητο.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους ερασιτέχνες ηθοποιούς που με την αγάπη τους για το θέατρο έδωσαν το χρόνο και την ψυχή τους καθώς και όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η δύσκολη παράσταση με μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους χορηγούς μας καθώς και την ΚΔΕΠΑΠ.

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού του χρόνου.

Το Σάββατο 7/5/11 θα δοθεί η τελευταία παράσταση της θεατρικής ομάδας στις 8.οο μ.μ στην αίθουσα της Αγροτολέσχης.Τα έσοδα αυτής της παράστασης θα δοθούν ως οικονομική ενίσχυση στο κέντρο ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.Ι) και στο Γηροκομείο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos