Νέα του χορευτικού ομίλου Νάουσας

16 Μαϊος 2011 15:08

Το "Αγαπημένο μου Ημερολόγιο", το έργο του εκπαιδευτικού Παναγιώτη Σπύρου που, σε σκηνοθεσία του

ίδιου, ανέβασε η Θεατρική Παιδική Συντροφιά Νάουσας του ΧΟΝ το χειμώνα, γνωρίζοντας πολύ μεγάλη επιτυχία, και το οποίο ο κόσμος της Πάρου αγκάλιασε με τόση αγάπη, θα παρουσιαστεί και πάλι. Η πανηγυρική αυτή παράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου στο ανοιχτό θέατρο του Περιβαλλοντικού Πάρκου Πάρου "Άι Γιάννης Δέτης", στη Νάουσα , και θα ξεκινήσει στις 21.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

''Τούτη η γης χορό γυρεύει"

Στις 11 Ιουνίου 2011 ο ΧΟΝ και οι χορευτές του θα περιμένουν τους φίλους του ομίλου να τους τιμήσουν με την παρουσία τους στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουν με την ευκαιρία της λήξης της περιόδου 2010 - 2011 στο προαύλιο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, στη Νάουσα, στις 21.00. Η παράσταση, με τον τίτλο ''Τούτη η γης χορό γυρεύει" θα περιλαμβάνει χορούς, δρώμενα και τραγούδια από τη Μ.Ασία, τη Θράκη, τα Κύθηρα, τη Νάξο, την Αμοργό, τη Σέριφο και την Πάρο, με συμμετοχή όλων των χορευτικών τμημάτων.

Η Κύπρος στην Πάρο

Ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου, συνεχίζοντας με συνέπεια τις πολιτιστικές ανταλλαγές που από την ίδρυσή του πραγματοποιεί, θα έχει τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει το χορευτικό του Πολιτιστικού Ομίλου ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου από την Κύπρο. Το χορευτικό, που είχε φιλοξενηθεί και πάλι από τον παριανό όμιλο δέκα χρόνια πριν, θα βρεθεί στην Πάρο το διάστημα 23-28 Ιουνίου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα. Τα μέλη των δύο χορευτικών δηλώνουν ενθουσιασμένα με αυτό το νέο συναπάντημα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον κυπριακό όμιλο στην επίσημη ιστοσελίδα του http://www.omonoiaaradippou.com/

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos