Μουσικοχορευτικό συγκρότημα Νάουσα Πάρου

16 Ιουνίου 2011 02:15

Η Χορωδία Νάουσας τιμά τους Αιμοδότες της Πάρου

Σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Πάρου, έγινε ονοματοδοσία κεντρικού δρόμου της Παροικιάς προς τιμήν των Αιμοδοτών Πάρου, την Τρίτη 14 Ιουνίου, ημέρα της αιμοδοσίας.

Όλοι οι ομιλητές, Δήμαρχος, Δεσπότης, η πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών κα Μαρία Ναυπλιώτου αλλά και ο Αρ. Βαρριάς που φιλοτέχνησε την τιμητική πλακέτα, αναφέρθηκαν στην σημασία της αιμοδοσίας και στην εξαιρετική δράση του Συλλόγου που εργάζεται συστηματικά και αθόρυβα εξασφαλίζοντας αίμα για όλους τους Παριανούς που το χρειάζονται.

Η Χορωδία Νάουσας συμμετείχε τιμώντας τους Αιμοδότες με την παρουσίαση προγράμματος με τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Σταύρου Ξαρχάκου. Μουσική έπαιξαν οι Στέλιος Γιμελιάρης κλαβινόβα, Μανώλης Δελέντας, βιολί και Παναγιώτης Μενέγος κιθάρα.

Η απόδοση της Χορωδίας υπό την διεύθυνση της μουσικού κας Φένιας Θεοφίλου ενθουσίασε όλους τους θεατές που της ζητούσαν να συνεχίσει και μετά το τέλος του προγράμματός της.

Η χορωδία συγχαίρει με την πρόεδρο της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Πάρου κα Άννα Κάγκανη-Κορτιάνου και όλους τους συντελεστές για την ουσιαστική διοργάνωση εκδήλωση απόδοσης τιμής στους Αιμοδότες της Πάρου.

Με τιμή

Για την Επιτροπή
Υπαπαντή Ρούσσου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos