Συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στη Νάουσα

05 Δεκεμβρίου 2011 20:43

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 ΄Ωρα 21.00, αίθουσα ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ

Στο καταχείμωνο, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου μου δίσκου

«Ο Ελάχιστος Εαυτός» (ελπίζω όχι με τις ελάχιστες πωλήσεις), θα κάνω κάποιες εμφανίσεις και εκτός Αθήνας – Θεσσαλονίκης, εκεί που τα τελευταία χρόνια δεν γινόταν να παίξουμε, μιας και τα σχήματα που είχα και έχω, είναι παραγωγής Μπεν Χουρ. Φέτος λοιπόν οργανώσαμε και μια μικρή, ευέλικτη ομάδα κρούσης, που αποτελείται -πλην εμού- από τους:

-Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα, πλήκτρα, φωνή)

-Δημήτρη Μυστακίδη (κιθάρα, λαούτο, φωνή)

-Αντώνη Μαράτο (μπάσο, κρουστά, ούτι κ.α.)

-Ματούλα Ζαμάνη (φωνή, κρουστά)

Ακουστικό και αρκετά διαφοροποιημένο το πρόγραμμα από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις, μελετημένο και για μικρότερους χώρους, εύχομαι να μας φέρει στιγμές παρηγορίας και μέθεξης.

Απεύχομαι το "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν". Καλά ανταμώματα...»

Θ.Παπακωνσταντίνου

Πέντε μουσικοί και ένα ανανεωμένο ρεπερτόριο με τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο «Ο Ελάχιστος Εαυτός», όπως και κάποια «παραμελημένα» περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της βραδιάς στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του "ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ". Έχοντας εξαιρετικούς συνεργάτες με αυτοσχεδιαστική διάθεση σε πολλά μουσικά είδη, ο δημιουργός σκοπεύει να αποδείξει ότι στη μουσική απόλαυση δε χωράνε... μνημόνια.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos