Μάγεψε μικρούς και μεγάλους η προβολή της ταινίας "A Christmas Carol"

08 Δεκεμβρίου 2011 18:35
Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εκδήλωση στο πλαίσιο του δεκαήμερου εμπορικού φεστιβάλ στην αίθουσα του Νηρέα στη Νάουσα.
Μια βραδιά αφιερωμένη στο 1ο Πρότυπο Κέντρο ΑΜΕΑΙ Νάουσας Πάρου στο οποίο και δόθηκαν τα έσοδα από την προβολή της ταινίας «Α Christmas Carol».

Μέσα από την κλασική χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς και στο πνεύμα των γιορτινών ημερών των Χριστουγέννων όλοι όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα, απόλαυσαν μια διαφορετική αλλά επιτυχημένη εκδοχή της ιστορίας των πνευμάτων.

Χρησιμοποιώντας ο σκηνοθέτης ηθοποιούς για να γυρίσει τις σκηνές, οι οποίες με τη σειρά τους επεξεργάστηκαν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του 3D animation άφησαν καθηλωμένους μικρούς και μεγάλους που παρακολούθησαν την κινηματογραφική ταινία.

Στο τέλος προσφέρθηκαν ζεστή σοκολάτα και κεράσματα από το Σύλλογο «Αρηΐς» ενώ έδωσαν όλοι ραντεβού το απόγευμα της Κυριακής για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη πλατεία Εκατονταπυλιανής.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos