Νέα του χορευτικού ομίλου Νάουσας

17 Ιανουαρίου 2012 14:18

Τμήμα πεζοπορίας ΧΟΝ – Πεζοπορία Ιανουαρίου (νέα ημερομηνία)

Το Τμήμα Πεζοπορίας του ΧΟΝ ανακοινώνει ότι η αναβληθείσα λόγω κακοκαιρίας πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 στη διαδρομή Παροικιά (σημείο συνάντησης: πρατήριο «Μάρω») –Κακάπετρα - Άγιος Αρσένιος – Ανερατζά - Καμάρι. Η πεζοπορία θα διαρκέσει τρεις ώρες και θα ξεκινήσει στις 11.00. Αρχηγός θα είναι η κα Μαρία Παντελαίου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να υπάρχουν αυτοκίνητα τόσο στην αφετηρία, όσο και στο τέλος της διαδρομής.

* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6974757611.

Κοπή πίτας - Γενική συνέλευση μελών

Ο ΧΟΝ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στη γενική συνέλευση μελών, που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 19.00 στην αίθουσά του, στη Νάουσα (στο δρόμο πάνω από το γυμνάσιο). Θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός και ο απολογισμός δράσης, καθώς και παρουσίαση του προγραμματισμού δραστηριοτήτων για τη νέα χρονιά. Το ΔΣ καλεί τα μέλη και τους φίλους του ομίλου να τους τιμήσουν με την παρουσία τους.

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos