Αγώνας ορεινής ποδηλασίας

21 Φεβρουαρίου 2012 19:20

Μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση αθλητικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/2/2012 στον ευρύτερο χώρο

των αρχαίων λατομείων στο Μαράθι. Συνδιοργανωτές οι Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. με την αθλητική της επιτροπή, ο Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Κυκλάδων.

Ουσιαστικά επρόκειτο για ένα αγώνα ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ με αφετηρία τα αρχαία λατομεία, Θαψανά, Βουνιά και τερματισμό στα αρχαία λατομεία.

Συνολικά συμμετείχαν τριάντα δύο ποδηλάτες στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, νέων και κορασίδων από την Πάρο και δύο από την Νάξο.

Πρίν την έναρξη του αγώνα οι κ.κ. Χρίστος Γεωργούσης και Σπύρος Μητρογιάννης μίλησαν στους ποδηλάτες και στους θεατές για την σημασία και την αξία των αρχαίων λατομείων καθώς και για το παριανό μάρμαρο από την αρχαιότητα έως τις μέρες μας.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από την όλη εκδήλωση αλλά και την πολύ όμορφη διαδρομή, απολαμβάνοντας το μοναδικό φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο αγωνίστηκαν.

Από την πλευρά μας ως Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους Χρίστο Γεωργούση και Σπύρο Μητρογιάννη, τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου για την άψογη συνεργασία, τους εθελοντές για την σημαντική τους βοήθεια και τέλος την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Κυκλάδων που πραγματικά η συμβολή της στην διοργάνωση του αγώνα υπήρξε καταλυτική.

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και ο Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για την προσπάθειά τους και ανανεώνουν το ραντεβού με τους φίλους του ποδηλάτου για τις επόμενες ποδηλατικές διαδρομές που θα ακολουθήσουν.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos